:: Puas Hati ::

Hola !!
da lama rasanya ika tak bmanja dgn blog ika..da lama jugak tak mengupdate blog even banyak story mahu di citerkan. buat masa ini ika terpaksa deativate facebook ika, even dalam hati ini memberontak nak online facebook tapi ika terpaksa. sedih gak rasa..


ok tutup cerita sedih sal facebook.. kita cerita pasal blog ika. atas usaha ika sendiri akhirnya ika berjaya buat blog ika jadi seperti yang ika inginkan. penat juga rasanya and ika curik2 masa utk renovate blog ika. bukan ikA tak puas hati dgn kecomelan blog2 ika sebelum ini tapi ada yang komen blog ika ini berat lar, berterabur lar, susah nak baca lar dan yang paling buat ika tersentap bila cakap umur ika da 20 tahun tapi cerita macam budak2 jew. MELUAT, katanya. memang tersentap gila ika time itu dgn tambah masalah ika yang ika sedan hadapi masa itu. tapi ika ambil buat motivasi dan fikir positif je. malas nak panjang2 cerita. ngee~~

nah kau sekarang ika dah buat da sperti yang dia mahukan. BE MATURED !
ika tak tahu blog ika sekarang or bukan tapi tak pelah ika cuba utk belajar. ika budak baru belajar blog.. selama ini ika banyak menyusahkan seorang teman ika iaitu NELLY. dia memang master lah dlm blog2 ni.
kasihan nelly..ika minta maaf ye selama ini menyusahkan nelly jew..huk3.. thanx for everythng nelly !!


dan now ika betul2 puas hati dgn usaha ika terhadap blog ika lagi2 tang header ika. ika belajar sendiri taw. lepas ni bloleh lar buat header gempaq2 punya lak..
hehehe...

2 comments:

fyy mokhtar said...

heheh. cantek blog, nice one. puas hati??? wakkakaka. fyka pun puas tgk :)

ika said...

hehe..mekasih fyka..ta puas hati lg sbnrnye..tp still blaja lg..