:: My HEROES made in KOREAN..falling in love wif them ~~ ::

ika jatuh cinta dengan mereka nier...
hensem,kacak,comel,manis,cool,semuanye ade..
bak kata orang perfect gitu...
tapi sayang..
mereka jauh..
jauh di KOREA sane..
opps...
ade hati ak bercintan dgn hero-hero nie kunu..
hahahaha...
meh tengok sape mereka yang ika maksudkan...




nama beliau JANG GEUK SUK...
jatuh cintan minat giler kat die sejak tengok die berlakon dalam drama YOU'RE BEAUTIFUL..
even ego samapak kadan-kadang tahap meyanmpah dgn watak dia sekalipun die tetap caring kat heroin.
so sweet sangat..



yang si comel nie namanye LEE HONG KI..
comel kan dia..
geram sangat...
minat tengok dia berlakon dalam drama YOU'RE BEAUTIFUL gak..
dalam drama nie watak dia seorang yang kelakar..
sebab tu ika suke sangat kat dia...



si kacak nie namaye KIM HYUN JOONG..
minat giler kat die lepas tengok drama PLAYFULL KISS..
oppsss..
so sweet...
senang cite la semuanye sweet taw..
hahaha..sebab tulah ika jatuh cinta dgn mereka semua...

AMARAN : jangan bagitahu kat Mr AR.nanti dia jeles.diam-diam sudah..

eh, ade lagi sorang hero nier..
terlupa lak....
dramanya ika ikuti sejak 5 tahun lebih..
nier minat abes la dgn die nier...
rase nak peluk-peluk je die kalau dapa jumpa...hahahaha..


tarraaa...
hero nie memang ika cintan abes giler kat dier la..
sape name beliau erk??
eh top nier..tak kan tak kenal kot..
ika follow drama die sejak 5 tahun lebih..
until now ika folow je..
hope drama nier happy ending akhirnya..
I LOVE HIM SO MUCH !

14 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

amboi,hero yg last tu ea plg pntg!!heheh..

akk xdpt korea tp ala2 korea dh dpt la..hakhak..

ika said...

hehhe.taw xpe..
kne masuk gak dlm list yg plg last uh,,
karang di kua dr jd fan dy lak..
wah, akak pun ad gak hero korea.hehehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hakhak...

dia kulit korea..wah2..

p/s: cian kan kaki dh jd cmni..nseb bdn..

Dayana AZ said...

haaa :) hero last tu tak tinggal :D teehee..

nelly said...

wah ..hebat2 !

apik pehe said...

hahaha..hampir semua dak ppuan kt malaysia ni kemaruk ngat ngan mamat korea..hahaha

Nur Liyana said...

hahaha...giler korea rupanya!!!hehehehe

Nour Akmal said...

in'Allah..drama tu akan hepi ending..=)

ika said...

nusha : hehehe...untungla..

p/s : len kali jln btol2 k..

ika said...

dayana : obcoz..hehhehe

ika said...

nelly : ne ade..hehehe

ika said...

nelly : ne ade..hehehe

ika said...

liyana : mestilah..hehhee

ika said...

akmal : amin~~