Mengharap pada yang tak sudi..

Girl : awak, awak sayang saya?
Boy : ye, sayang..
Girl : habis tu siapa saya dalam hidup awak,dalam hati awak ?
Boy : ermm..yang tu susah saya nak jawab..



apa yang patut si girl lakukan?? perlukah mengharap lagi pada boy itu ??

19 comments:

fiQ'Ra said...

bunga bukan sekumtum, kumbang bukan sekor =)) hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

pasti ada sbb trsndri dear..

cik ika said...

fiqra : tengs..

cik ika said...

kak yui : hope la..:)

ct N honey said...

tgk keadaan,klu lain mcm aje perangai dia say good bye ajelah

..cik gugu.. said...

angkat kaki blah..

cik ika said...

ct n honey : thhnx..:)

cik ika said...

cik gugu : hehe..brutal gak..

nuyui a.k.a miss YUI said...

p/s: heheh.td akk cuma gtau apa yg perlu je ea.. semua trpulang pd kamu..sbr ea!

ILA HonEyBuNNy said...

tak perlu kot...

mb ada lagi y terbaik....hehe...

teha said...

eerrkk.. xyah laa.. carik laa boy laen.. kn boy tgh rmai skrg nie.. hahaha !

cik ika said...

honeybunny : heheh..tengs..

cik ika said...

teha : memang rmi tp nk cri yg berkenan d hati amat susah

yen(toka ziizokukuto) said...

kak,,ni pendapat adik keyh:) dr. love hahahah

kalau lelaki tu jawab teman sehidup semati,,,tetap boleh diakhiri dengan kematian,,

kalau lelaki tu jawab isteri,,,tetap boleh berakhir denngan penceraian,,

kalau lelaki tu jawab kekasih,,,tetap boleh berakhir dengan kecurangan,,

so apa yang penting kat sini ,,hatii :)
perkataan bukan lah jawapannya :)
jika dinilai dari segi perkataan dan tingkah laku,,memang lah ada yang tak kena,,
manusia ni kan tidak sempurna :)
renunng-renungkan,,selamat beramal,,
wah boleh jadi entry ni,,heheheh

cik ika said...

yen : terbaik..kata2 adik uh amat bmakne..ley jadi dr love da..

Woofer Storm said...

kalau dia tak sayag,tak perlu nak terhegeh2 lagi..kan??cari je pkwe yg lagi ensem..heheeee

cik ika said...

woofer : bnyk ke??heheh

Redbloodsnow said...

if akak jd that girl...akak akan --> "aku blah je weh! bukan tak laku" haaa gitu..hehe :P

cik ika said...

redbloodshow : wah..kebrutalan..terbaiklah..ngee~~