DEACTIVATED FACEBOOK ! keputusan muktamad salah seorang mangsa ketagihan facebok...

AKHIRNYA ika mengambil keputusan utk DEACTIVATED sebentar pesbuk ika...ingat senang ika buat keputusan camni.bayangkan bangun pagi je bukan buka buku duu, tapi buka notebook,cocok kabellat the last ONLINE...nanti dah tak boleh post entry ika kat grup blogger..tapi, setelah fikir masak-masak and berkat pendapat mereka yg sudi bagi pendapat ( putar belit ayatku..),

ika nak carik diri ika yg dulu...


study all the time memang boleh jadi giler kan..kadang-kadang ika jadi giler tengok roomate ika study all the time...

nie dia manga ketagihan facebookkk..

ok fine, aku dah jadi mangsa ketagihan facebookkkkk




ika nak berubah slow-slow..bukan drastik..kalau drastik nani confirm tak jalan..
ala, macam orang desprate nak kurus, buat hard diet macam tak mahu makan.. hello ika nak kurus pun tak de sampai tak mahu makan, kalau perut dah keluar lagu hindustan, memang ika makan jugaklah..camne tak chubby..tak pe, always think positive..
CHUBBY ITU COMEL..


ok fine, ika sudah kuar topik ni..banyak sebab ika nak deactivated sementara waktu ni...yg penting ika tak kan stop berblogging..sebab tahu nanti korang rindukan ika kan-kan..baik ngaku cepat...hehehe..

actually ika nak bawah diri sebenarnya..asal buka fb je, hati asyik sentap-sentap..lepas tu nak study terus dah tak mampu..huk3..
so lebih baik ik bawak hati jap and fokus utk study kan.kan..


doakan ika mampu hadapi gian berfacebook nie...






p/s: pukul 6 petang nanti..sayonara pesbuk ku..

23 comments:

Siti NuruL Ain said...

agak susah awalnya...tapi boleh je hidup...;)

good luck..;)

hehe..

cik ika said...

hope ta mati la law ta online..hik3

Pendamba Mawar said...

nape tak tutp blog gak #kejam punye PM

Cik Jingga said...

hope berjaya yea.. dlu dah try bERJAYA.. buat2 busy.. sorok lappy bawah katil segala

cik ika said...

OM : PM keja..tamaw kwn..huk3

cik ika said...

cik jingga : wah cmpai sorok lappy uh..

era kecik said...

hehehe, semoga keputusan yang kak ika ambik tu adalah betul...

# bye2 fb kak ika TT__TT (eh, jap kenapa lak era yang nangis lak ni? hehehe)

RinsyaRyc said...

<---chubby & montel. apesal x comel? wuwuwwuw...

Woofer Storm said...

pilihlah yang paling terbaik buat kamu dear^^

cik ika said...

era : hahahha..jgn a nagis dik ui..

cik ika said...

woofer : baiklah dear..hik3

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

kwn akk ada sorg wat cam kamu..

tp sbb tk tahan dgn ex dia..ehhe.

SpeakerSekolah said...

X rndu pn..kekeke..lawatan kali petama kan...

Munnafendy said...

heee...boleh ke buat tu? xpa2..tak cuba xtau kan? goodluck dr demam fb! =P

cik wanie Lovela (CWL) said...

ika ni ceomel lah.

Abg Stalker said...

jauhkn laptop dr meja stdy.asyik pesbuk je dia ek.

r-5 said...

aduuuiii da deactivate? xpe sekejap je tuu.. hahaha. study2 untuk masa depan.. :D

cik ika said...

sis : law cm uh soh kwn sis wat akaun bwu je..hik3

cik ika said...

speaker : lpas ni mai bnyk kali aw..hehe

cik ika said...

munafendy : insyaallah dear..

cik ika said...

cwl : cwl lg comel..

cik ika said...

abg stalker : da nyorokkn da bwah bntal lg aw..

cik ika said...

r5 : heheh..cm taw2 je jap..