Addicted Lawak Kampus lar pula..

wah..berhabuk sudah blog ika..maaf, ika mengaku ika agak malas dah nak update blog disebabkan line internet kat hostel ika ni mengalahkan kelajuan sang siput yg sedang berlumba dengan sang lintah..tambah pulak sekarang in mood melayan RUNNING MAN je..so, bila dah layan running man ni mahu terlanjak waktu tidur ika, at the end, tak bangun awal utk update blog dimana waktu pukul 4,5pagi adalah waktu terbaik line wifi laju..
( sebenarnya kekeringan idea juga nak buat entri..banyak betul alasan ika kan..)


ok stop utk mukadimah..see my tajuk utk entri hari ini..hari tu addicted pasal Running Man, now nak story pasal addicted LAWAK KAMPUS pulak..addicted..addicted..

"alangkah seronoknya kalau addicted menghadap buku pelajaran kan3 ! "



orang kumpul novel..ika kumpul  komik..especially LAWAK KAMPUS..kalau ia baca confirm gelak sorang-sorang..komik -komik ika ni still berplastik bagi megelakkan koyak.huhu..ambik berat taw disebabkan dulu beli komik adikadik ika bantai sampai koyak..memang mengamuk habis..now, ika letak kat hostel je.tak mahu bawak balik..biarlah dikatakan akak yg kejam..sayang taw..even tak de duit, tapi kalau terjumpa komik lawak kampus jilid baru memang sanggup beli lah..

sape-sape nak pinjam dikenakan syarat simple je..korang kena gelak kuat-kuat masa baca komik ni kalau tak memag ika mengamuk..hahaha..

teringin juga kumpul novel.tapi prefer pinjam kat libarary and kawan-kawan je lah novel-novel..mahal kot..hahaha~~

*baru beli lawak kampus jilid 12...


p/s: aiyak..ika terlepas jilid 11..

31 comments:

Zaf98 said...

huhuu~ layan k0mik jugak akak ni~ sy tak sgt layan lawak kampus, kekadang ja~ tapi, kal0 k0mik cicinta, sy layan la~ hehee~

aina mysarah said...

aina pon suke bace lawak kampus. lawak lawak.. tapi betollah, kan bagos kalau kita bce buku-buku pelajaran mcm kita bce buku-II ni.. manusia.. manusiaa..

Siti NuruL Ain said...

Ok hobby kita sama!!


suka komik..tapi zint punya and kouru! hehe

Sharifah Salwa Mohd Jafri said...

suke jugak bace lawak kampus . seronok . selalu je gelak sorang-sorang kalau bace lawak kampus , sampai org pandang pelik je

nuyui a.k.a miss YUI said...

bak nak pnjm..nak gelak2.. ^__^

Juliet_iRa~" said...

hehe..layan komik plak ek!

bila nak study ni..keke ;p

MeeRole said...

Minat LK ea?sme la kte..hehe

fiQ'Ra said...

comel la ika ni..hehe.. peminat tegar movie..

teha said...

lawak campus mmg bestt laa !

kim heeruul said...

lu peminat gempakstarz..
sama la.. hahaa..
lawak kampus by kieth nie memey kelakar. haha.
jilid 12 pon gua dah beli..

Woofer Storm said...

suka bca gak,tapi tak suka beli girl.hhe


#pinjam sat..

diana said...

akak nak pinjam boleh..ekek..

budak penjara said...

ak pon de bnyk buku lawak kampus.. rmpas yg ank murid punya.. tp cikgu2 yg baca..haha

Abg Stalker said...

Utopia tetap dihati abg..:)

era kecik said...

wah! banyaknya komik! haish, rasa nak bace jek.. kak ika, nak pinjam boleh? hehehe :D

cik wanie Lovela (CWL) said...

best ka?

Caythrine Amanda said...

Wah....sk bc komik ya...

Miss Kagimoto said...

samelah miya pon kumpul lawak kampus tapi yg lawak kampus special rm30 tu tak beli lg :)

Nisa Greennnpanda said...

wah..addicted btul awk nie ngan lawak kampus eh..hehe..
sy penah bc vol 1 & 2 je kot...

Ezad Skytech said...

wahhh..rajin kumpul komik lawak kampus ni...nak pinjam...heee :D

miss Fyqa said...

dah lama xlayan komik.. hee :)
pinjam kt cik ika je la..leh?. ehee :D

Teenager Housemaid said...

hehe...lawak kampus?
macam sepupu sya yg berumur 9,10 tahun..;p
^_*

TwIstiEs*meSti Mau* said...

eh..budak kecik nii...memang nakal laa..
hahaha....suka komik ni!!!

..cik gugu.. said...

teringin nk bli komik tp kedekut. lalala~

r-5 said...

haha minat juga komik ni! nanti dah abis baca nak pinjam semua series buleyh?? hehehe.. buley larr.. :P

EZAD AMIR said...

Hihi..sy pun suke gak bce komik ni..
Tp dh byk dh tlepas jilid..
Bru ada bpe bijik je sempat bli.

EZAD AMIR said...

Hihi..sy pun suke gak bce komik ni..
Tp dh byk dh tlepas jilid..
Bru ada bpe bijik je sempat bli.

EZAD AMIR said...

Hihi..sy pun suke gak bce komik ni..
Tp dh byk dh tlepas jilid..
Bru ada bpe bijik je sempat bli.

EZAD AMIR said...

Hihi..sy pun suke gak bce komik ni..
Tp dh byk dh tlepas jilid..
Bru ada bpe bijik je sempat bli.

aimie amalina said...

hehhehee
lawak kampusss mang terbaikk! :))



p.s: adik baru beli kumpulan lawak kampus yg tebal gile kat popular
hehehe

NOOR FATIN said...

saya pulak suka baca novel. hehehe