Lawak : i-family

Satu keluarga yg sangat bahagia..

mama cakap dapat iPad..
kakak say dapat iPod..
abang pulak kata dapat iPhone.

BESTNYE KAN..

tapi...







papa said IPAID 

 
best kan papa..hik3...
papa the best in the world..

28 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

besh ooo gtu..

nak gak bapak angkt gtu!!

bobiedanbad said...

hihihi memang best :)

Miss Nadya said...

hehe..ketua keluarga kene bayar..:)

p/s :: tq sebab sdi sokong nad..:)

RinsyaRyc said...

best best best gile :)

cik wanie Lovela (CWL) said...

hehhehekelakar

Syahirah Suhaili said...

waa..haha..bez nye..mesti hati sentiasa gembira kalau mcm nie slalu :D

Juliet_iRa~" said...

hahaa..

mmg gtu la sll kan..

ayah la banker..;p

Bulan Syurga Firdaus said...

ipad mmm best...hehehe
p/s : ika, "awak" yg sy maksudkn dlm entry wish birthday tu da setahun tinggalkn sy....

nurul diana said...

huyoo nk jugakk huhuhu

SpeakerSekolah said...

Sian kat papa..hehe

Saiazuan said...

dunia teknologi :D

ieyza afieyna said...

haha... sian papa nye.. bankrup nnti.. hik3..

Zaf98 said...

hahaa! papa "iPaid" hahaa! sian papa dea... kekadang, ayah sy pun camtu~ bile kite sume mintak sesuatu, ayah mesti bayarkan~

Wanie said...

hikhik..dah tugas papa paid tu kan..lawak2..keke

Lia Irdelia said...

wahhhaaha..

nice!.. :)

Ezad Skytech said...

hee...kesian papa yang kena PAID semua tu...heee~

unGu said...

anak: ibu tak tahu yang saya sangat suka makan konflek nih

ibu: anak tak tahu yang konflek ini banyak khasiatnya

ayah; dieorg sumer taktahu, gaji aku abeh bulan ni semata2 nk beli konflek banyak2!

deen azmee said...

hargailah papa2 sedunia.. kih3x.. :D

acheeqa farhana said...

sweetnye papa..haha

Aien Not Alien said...

best la kalau papa kata I PAID...hehe..

fiQ'Ra said...

hye ika comeyyyyy.. boleh ambil blogger card untuk geng fiQ'Ra yer.. thankss :)

http://fiqracake.blogspot.com/2011/12/pemenang-jacket-34-blogger-card-sudah.html

atau

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.293937517313923.69944.257419187632423&type=1

era kecik said...

hahaha.. betul2..

# pening bapak tu @_@

teha said...

hahaha ! kesiann papa :)

kim heeruul said...

papa sanggup bahagia kan keluarga demi "i"
keh keh keh.

zulhilmi tempoyak said...

hahahahaah...kesian papa..untung la dpt papa mcm ni..;p

Norlida Ramli said...

waahhh.
bestnya dpt ayah cmtu..
tp dia pun x menahan nk kena bayo.haha

| cik azeya | said...

saya nak ipad jugak. please papa. haha.

ILA HonEyBuNNy said...

ehhehehhe..

baiknya papa...wakakkaka