Pernah tak... merasa SUNYI...

Pernah tak korang merasa diri korang seperti tak wujud dimata orang lain ??
Pernah tak korang merasa diri korang disisihkan ??
Pernah tak korang merasa sunyi, keseorangan, invisible ??


Pernah tak korang apa pun yg terjadi korang tetap akan dipersalahkan??
Bila mana orang   selalu nampak baik aje dimata orang lain sedangkan diri kita ni tetap yg dipersalahkan biarpun sebenarnya kita yg terluka??

Pernah tak korang merasa sedih,marah, benci,terluka sampai mulut korang ni dah tak boleh nak keluarkan suara, bila berdepan orang yg buat kita rasa perasaan itu semua ??

apapun yang terjadi korang tetap akan dipersalahkan..tiada kawan yg boleh dengar masalah ini disebabkan tahu korang yg akan dipersalahkan..

SUNYI..SEPI..SENDIRIAN..
akhirnya menangis sendirian.. 



 tiada siapa yg tahu beban dihati ini..terpaksa berpura-pura gembira didepan orang lain sedangkan dalam hati ini menangis sendirian..




mungkin lepas ni ika akan tetap dipersalahkan kerana entri ika seperti ini....

p/s : minggu ni ika busy sikit, so kalau ada masa ika akan update entri..jangan lupakan ika ye...

28 comments:

unGu said...

meh tgk komik nih...

type kat google.. : forever alone




ade gak terasa....

budak penjara said...

tak pernah..hehe

wfaz said...

salam . .
banyak kali ika . . kadang2 rasa nak hidup sorg2 . .

nuyui a.k.a miss YUI said...

kdg2..lbh bek sendiri..

Bulan Syurga Firdaus said...

sunyi ye :) mmm x pe la mgu ni bz kn so x de la sunyi, sy cuti 2 hr lps x kuar p mane pn mlm je ad g mkn jp tu yg dpt ambk pict mentadak mentadok kamen rider kuuga hehehe

Norlida Ramli said...

slalu je ase cmtu..sedih sgt :( huhu..

tp ika jgn sedih2 tau..pape pun kwn2 blogger ttp ada kasi ika sokongn tau! :)

RinsyaRyc said...

salu kena cemnih . rasa x dihargai ... tpi tu perasaan kita je kut..

:')

Eh, approve je yg masuk spam tu. x bahaya pun .. Akak salu kena gak kalau org komen pnjang-2 kat blog akak. TPi aku akak apprve je >_<

ILA SYAMILA ♥♥ said...

tak lupa, ingat 2je kat ika comel niee. hihik. ika jgn la sunyi2. mr AR kan ade ;D

BloggerMalaysia said...

Nelly always sunyi . that why online , ada juga kawan .
:)

Pendamba Mawar said...

sunyi la best..PM suka

Miss Nadya said...

sunyi dengar lagu rock..hehe..:)

ika tak reti guna nuffnang??kalau tak reti boleh join says dgn churp churp jer..

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/gatal-dan-manja.html

..cik gugu.. said...

nangis~~~

Juliet_iRa~" said...

ika jgn sedih ea..

sbr byk2..

ascil.punye.lah said...

hmm,rasanya tak pernah kot.eh,ntah lah.

bila berlaku benda macamni.carik ruang untuk diri sendiri dan pikirkan apa yg kita dah buat.

eh sukahati je nasihat org aku nih.hahahaahah. chill ika! =)

Ezad Skytech said...

jangan la sedih2 ye ika..

#jom ezad belanja mcd...hee~

ILA HonEyBuNNy said...

ya pernah.....

hanya diri sndri ja tahu cmna perasaan tu...

cian dia bz...take care..;)

Saiazuan said...

tak pernah rsa sunyi sbb ada rakan2 blog :D

syakey said...

takpa,kalau sunyi2, kan Allah sentiasa bersama kita ;)

Woofer Storm said...

bukan pena dear,tapi selalu kena..

sabar je la ye ika^^cool

Abg Stalker said...

pernah gk terasa.tp abg senyap je la..malas nk bising2.so bt cool. :) yg penting kita x menyakitkn hati org.dosa da tu.

Miss Nadya said...

sis tak kan lupakan ika..:)

p/s :: thanks dear..sis pon da ok sikit..:)

cik wanie Lovela (CWL) said...

kadang2

kura said...

pernah terasa - forever aloneeeeeeeee. hah

~Dr.CiNta~ said...

walau seribu manusia yg tinggalkan kita, Allah tetap ada di sisi kita dan takkan pernah kan kita. =)

Nizam Ijam said...

Allah sentiasa bersama kita..

^^eKaTiKaH^^ said...

sekarang pun terasa sunyi..tpi naseb baik ada rakan yg boleh hapuskan sepi tu :)

msredcheesecake said...

Itu asam garam hidup.... Sumer ada rasa kot.... Tapi kita pompuan ni mmg pandai sembunyi duka kan?

LaDy_aFieFa said...

pe hal ko nih...aishh masalah pe lg oi...dtg ar sini