Risau mood ...

ito all my friendz yg ika kasihi..ika sekarang dalam mood kerisauan..mengapakah ?? Mr AR kini sedang dalam perjalananan konvoi ke MELAKA sempena NEW YEAR menaiki motorsikal.ika betul-betul risaukan keselamatan dia.sebab selama ni dia tak pernah jalan jauh menaiki motor a.k.a awek kedua dia tu...ika berdoa semoga dia dgn kawan-kawannya selamat pergi dan balik..dia mulakan perjalanan seawal 5pagi tadi..seriuosly ika tak tidur lena..ika harap sangat dia dgn kawan-kawan dia selama pergi dan balik..

see, disebabkan risau,ika asyik cakap benda yang sama je..korang, kalau boleh, tolong doakan juga ye perjalananan Mr AR dgn kawan-kawannye selamat pergi dan balik..

* aiman, aiman mesti balik Kuantan ye dgn selamat..ika menanti kepulangan aiman..aiman kena belanja ika Big Apple balik nanti taw..


p/s : sudah merindui dia...

23 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

InsyaALLAH..doakan dia ea..

Juliet_iRa~" said...

doakan dia ea..

insya-Allah selamat..:)

iszieylyanziy said...

doakan keselamatan dia okay,,insyaAllah selamat,, amin :)

Apik Pehe said...

takder aper lah ika..selalu la berdoa tau..huhu..ciannyer dia sampai tak lena tido..haha

..cik gugu.. said...

insyaallah.. aiman msti slmt ;)

Nyamuk Terbang said...

doakan dia slmt
eh dia bdk meki eh (mechanical engeneering)
sma kiter lah..huhu

MeeRole said...

Konvoi xbhaye sngat..jngan rsau la..

**::CIKNUURUL::** said...

die dh selamat sampai belom?,.hehe,.CN tanye sebab dh malam kn,mesti dh sampai tu,..hopefully,.

Nelly The Strange said...

so sweet ika ...
moga bahagia .. ^^

cik ika said...

sis yui : tq sis..

cik ika said...

juliet ira : amin..

cik ika said...

iszielynzie: amin..

cik ika said...

iszielynzie: amin..

cik ika said...

apik : penangan risau..huk3

cik ika said...

cik gugu : amin...

cik ika said...

NT : hee~~ geng la korg~~

cik ika said...

ciknuurul : alhamdulillah sudah smpi melaka td..

cik ika said...

nelly : amin..

fiezah91 said...

InsyaAllah selamat. jangan risau sangat ye. :)

Nisa Greennnpanda said...

insyaAllah die slamat smpi ke destinasi tue, dear..

doakn la keselamatn die.. ^_^

Myra Jay said...

InsyaAllah mudah2an, aminn

AdiaLuze said...

Amboiii .. Ni bila nak kawin plak ni ... Ahaksss

r-5 said...

semoga aiman selamat hendaknya.. hehe. dah sampai ke blom??