Bermulanya Semester Baru..

Tanggal 13hb Febuari 2012, bermulanye semester keempat ika di UMP..so, bermakna lepas nampak gayanya rajin lah ika mngupate blog.

HORAY !!!

Tapi...semakin lama subjek semakin susah..sem ni subjek yg ika ambil ialah...adoi..bertambah streelah ika sems ni..tambahan pula kalau boleh azam ika sem ni nak bagi tambah pointer lagi..wish me luck ok..subjek sems ini yg ika ambik..

  • ELECTRONIC MAGNETIC FIELD
  • APPLIED STATISTICS
  • COMPUTER PROGRAMMING
  • PLC APPLICATION
  • ELECTROPNEUMATICS
  • OCCUPATIONAL SAFETY AND HEALTH
  • TECHNO
semua killer subjek kan-kan..tapi sayang, ANALOG 2 ika tak dapat nak add lagi buat masa ni...so, lepas ni kena study rajin-rajin ye ika..bukan tahu nak enjoy je..



dah lama ika tak membebel ika rasa janggal la pulak..hehehe..so, ika tak mahu bebel banyak-banyak buat masa ni..takut korang bosan pulak.

p/s : nanti ika bebel lagi..dalam kelas computer programming..menyempat update..hehehe

19 comments:

Pendamba Mawar said...

peliknye subject2 tu...hahha

nuyui a.k.a miss YUI said...

nama subjek pon dah gerunkan akak..hihi.

Eza Boom Boom said...

p/s: takdela best mana dear.

Eza masukkan blog awak dalam bloglist Eza eh.. ^_^

Puteri syakila said...

Wah . srudy rajin rajin tau kak ika :p

Shima Yahya said...

apesal seram sangat name subjek2 tu ? haha .

era kecik said...

heee.. payah subjk tur kak .. tapi, kan akak pandai .. mesti dapat lar.. ngee~ gud luck ye kak ^__________6

:: haha.. era pon dah lama asenya tak hupdate . walhal , baru 2 ari ;P

- M A S H - said...

gudluck study yaa :)

teha said...

study leklok :)

kim heeruul said...

perrhh.. memey killer la sub tu..
tp kalau lu rajin usaha,kemungkinan lu yang akan killer mereka.. =)
chaiyok2.. =)

..cik gugu.. said...

rjin2 la study ye ;)

fieha said...

nampak susah je subjek2 tu kan..hehe..ape pon semoga berjaya utk sem baru ye.. :)

Woofer Storm said...

techno?kalau lagu techno sy suka la dgr..best pasang kuat2 kat kereta..


#rindu ngan cik ika..hehee bf marah lantaklah..ehehhe gurau^^ stdy bebaik k

chemay said...

macam susah je subjek2 baru tuhh.
semoag berjaya dapat result cemerlang lagi untuk sem ni.
amin.
:)

AdiaLuze said...

Assalammualakum ..

Humangaiii ... Dengar nama subject pun nak penin pala .. ^_____^

Apapun, blaja rerajin ye .. Make u parent proud of u kay sis !!!

Eza Boom Boom said...

hee, wah.. awak ambik course science computer ye? bestnyaaa!! :D

Ezad Skytech said...

semua ni cabaran untuk ika kan...all the best ye untuk sem baru ni..(^^,)

ILA HonEyBuNNy said...

takooot la tgk sbjk2 ika tu..ehhehhe

susah x..heheh

ILA HonEyBuNNy said...

takooot la tgk sbjk2 ika tu..ehhehhe

susah x..heheh

Nisa Greennnpanda said...

wah.. study kat UMP eh?

ika, ika.. ika amik course ape eh nie? hehe.. >_<