Happy Birthday to You..

Happy birthday  to you..
happy birthday to you..
happy birthday to IKA..
happy birtday to you..



ada sesiapa baik hati nak nyanyikan lagu birthday untuk ika??




maka muncul jua 9 November yang ika nanti-nantikan setiap tahun. Alhamdulillah, genap sudah umur ika yg ke 12 tahun pada tahun ni... opss, tersasul pulak, i mean yang ke 21 tahun pada tahun 2012. ALHAMDULILLAH..

so, pada mereka yang nak wish birthday untuk ika ni, sila bersertakan hadiah bagi menunjukkan betapa ikhlas hati kalian semua. demand kau ika. hahaha..

tak sabar nak celebrate birthday dgn Mr AR nanti malam. celebrate birthday dia juga nanti.ye lah, dah birthday dia jatuh pada 10 November.sebelah-sebelah tarikh je.. ingat lagi mak ika pernag cerita dia sempat berborak dengan ibu Mr AR masa kat hospital sewaktu kami mahu melihat dunia.. kami dah berjumpa sejak dalam perut mak kami lagi.. mudah-midahn kekal jodoh bersama dia..AMIN..

*Ika minta maaf sebab dah lama tinggalkan dunia blog dan lama tak singgah blog korang semua. mesti ada yang lupa kat ika. sobs sobs sobs..

8 comments:

Zaf98 said...

♥♥♥♥ Allah selamatkan kamu... ♥♥•*¨*•.¸¸♥¸
¸.•*¨*•♥♥ Allah selamatkan kamu... ♥♥•*¨*
•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♥♥ Allah selamatkan kamu, kak Ika... ♥♥•*
¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♥♥ Allah selamatkan kamu...!!! ♥♥•*¨*•.¸¸♥

^__^ semoga panjang umur murah rezeki~ :D

Ezad Skytech said...

Happy Birthday iqa..semoga panjang umo dan murah rezeki...tapi hadiah takde...hee..:D

♥ Nana BamBam ♥ said...

Happy birthday to you..
happy birthday to you..
happy birthday to IKA..
happy birtday to you..

semoga panjang umur dan murah rezeki IKA yee..amin :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk wish kat blog ea..kat fb nanti ramai peminat ika..kang ika tak terbaca..kui2..

slmt hari lahir syg..aih..igt g..tak kisah.. moga pnjg umur dan murh rezeki..moga bahgia ke akhr hyt..aminn.

boni kacak said...

wah.. dah boleh kahwin dah tu. jom kahwin jom.hahahaha

selamat hari lahir. semoga dimurahkan rezeki, dilimpahi kebahagiaan dalam hidup dan dipanjangkan umur...amin..

Hnahdy said...

~selamat hari jadi
~selamat hari jadi
~selamat hari jadi
~selamat hari jadi ika
~selamat hari jadi

:) lambat wish plak

Bulan Syurga Firdausi said...

sanah helwah alhamdulillah... *lambat da

cinta siswi said...

alala.. so sweett.. epi belated befday dear.. siswi muda lg la ye..heee