Aku Masih Ada..

Halluuuuu.. masih ingatkah kalian pada diri ini?
Yayayaya, saya masih ada. Cik Ika masih ada, cuma yayaya, hati nak menghupdate belog belum ada. so kenapa tetiba gata nak hupdate blog ni? dah jumpa ke hatinya itu?



"EH,EH,EH~~ Belum lagi.. Masih mencari.."




Cuma ika nak khabarkan pada teman2 blogger yang masih kenal diri ika yang tak beberapa comel la ni, ika sekarang nak jadi seorang ibu dahh, eh silap lah, nak jadi LAST YEAR STUDENT in UMP.. InshaaAllah..,





so jika mengikut hari ini bersamaan 6hb September ika tetiba rasa nak menghupdate blog, 8hb nanti ika balik UMP untuk menjadi SUPER DOUBLE TRIPLE JUNIOR, eh salah, tersasul lagi, ish.. SUPER DOUBLE TRIPLE SENIOR ye.. and hari ini adalah last day untuk latihan industri ika di company TENAGA KUDRAT ELECTRICALS. Banyak kenangan di sini even selama 10 minggu sahaja. Miss them lepas ni, lagi2 kak lia. sobs sobss

Lagi 2 hari nak gerak balik UMP.. PSM (Projek Sarjan Muda) menanti. huarghh~~


anybody can help me to pack my bag?


Banyak benda nak di story mory lagi, tapi cukuplah buat masa ni. migraim tetiba datang ni.sobs sob~
InshaaAllah, kalau terbuka hati ika nak hupdate lagi, nanti ika khabarkan..

Tapi kalau rindukan ika, kalaulah~~ kalaulah~~

Jumpa ika dekat twitter ika.. kita boleh story mory kat san. muahhhx !
nahh---->>https://twitter.com/cikZulaikha_


p/s : doakan ika cepat-cepat jumpa hati pengarang jantung blog ika nanti.. :*

8 comments:

Heartbeat said...

amboihhh pomot twitter teruihh :p

btw, selamat kembali ke dunia blog ika :D

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihih..

lama tak nampak ika update..

rindu2!!

kay_are said...

dah jadi budak final year.. dasat2.. blaja rajin2 ok? haa.. dah follow twitter tu.. baru je ari ni nak blaja gune twitter.. err.. @.@

reenapple said...

welcome back!!! Lama tak dengar cerita. :D

tenku butang said...

done follow sini no. 865
sudilah kiranya follow me back yea..
he2.. salam kenal.. keep in touch yea..=)

http://tengkubutang@gmail.com/

dan my 2nd blog
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Mr.Superman said...

oi2..jgn malas2 dik.haha.eh,meh le folo twitter abg yg x sebrp tu.

p/s: abg da tkr url n nama. :D ika dh bole tkr url abg kt bloglist tu ye.

Elvy Nellysha said...

miss u a lot ika !!

Mr.Superman said...

dak kecik comel da bole pinjm hati sesape dlu ye. abg da blk ni,moh le jd geng abg kt blog. kang xde geng la ika xdo :/