Perkara yg GUYZ kena tahu tentang GURLZ !!

to all guyz in muka bumi ini..you should know and understand about gurlz oke..

1. Tolong balas mesej cepat sikit sebab perempuan malas nak tunggu macam tunggul segala mesej korang ~

2. Tolong jangan nak menipu cakap yang korang nak mesej nanti , lepas itu korang tak mesej balik sampailah perempuan bengang nak tunggu ~

3. Jangan berjanji kalau tak reti nak tepati .

4. Jangan bagi harapan kosong ! Kosong !

5. Perempuan nak perhatian sikit . Susah sangat ke ?

6. Sesuka hati korang nak stop mesej dengan perempuan padahal perempuan balas segala mesej korang !

7. Jangan kata nak kol kalau memang tak niat nak kol perempuan itu !

8.  Perempuan menyampah bila korang kata :
"Awak ada orang lain ke ? Kalau ada , bagitahu saya ya ."
Ini soalan sengal !

9. Perempuan tak suka lelaki tuduh dorang curang padahal tak buat pun ! Tanya baik-baik ya . .

10. Penat-penat perempuan kol , lepas itu korang kata :
"Kol kejap lagi . ."
Lepas itu korang matikan ~
Korang tahu tak sebelum itu line korang dahlah tak dapat dan perempuan itu kol banyak kali ~

11. Perempuan benci betul laki slow-motion ! Maksudnya , nak menaip pun lambat ~
Padahal , masa mengurat , menaip sampai tak cukup tangan .

12. Balaslah mesej panjang sikit ! Perempuan punyalah menaip mesej bagai nak rak sampai tak cukup space !
Lelaki balas :
"ok ."

13. Jangan lepas clash , korang kata :
"Saya terima awak balik ."
Ingat perempuan ni mainan ? Hehehe . . .

14. Perempuan tak reti pujuk orang . Jadi , jangan mengharap sangat sampai lebih-lebih kalau perempuan dah pujuk .




betol kan apa yang ika cakap kan ini..sebab ika pown selalu jadi gitu lar..
huuu~

kredit and thumbs up to NELLY


6 comments:

nelly said...

mACEH SUDI KONGSI ..
=)

dalamduniaku said...

haha. last but not least, jgn bercinta kalo rasa xmampu nk berikomitmen pada si perempuan sbb perempuan tersebut hny akan lebih terseksa n sakit dr dalam smp xboleh nk menangis sikit pun. :)

ika said...

nelly : thanx to u lar syg sbb bg kongsi.:)

ika said...

izzah : no komen lar bout dat..:)

Cik TeN10 said...

itulah lelaki.. sabo je la.. kita kna pndai handle.. physco sket ika.. haha

ika said...

heheh..psycoje n2..