:: penyiksaan belum berakhir lagi !! ::

terbaik lar..ika terlebih tidur dr semalam.bayangkan lepas magrib terus santaq tidur, bangun pukul 12 lebih berkat kejutan Mr AR ika then sambung balik and bangun pukul 7 tadi..jam berbunyi pown ika ignore.serius letih...migrain datang..tak suke..tak suke..jerawat da muncul melambak,badan pown rase cam da naik,akibat makan jew kejenya,buku atas meja berspah-sepah,baju pown tak lipat-lipat lagi ( basuh baju stiap hari okie )
serius tak sempat nk uruskan diri sekarang ni..


yup..entry yg ika nk tulis ni memang nak bagitahu penyiksaan ika belum berakhir lagi.beven ika baru jew lepas test CALCULUS and persentation AUTOCAD..tapi minggu depan akan ade 4 test dlm 1 ari..bayangkan lar apa yang akan jadi kat ika nanti.utk calculus je ika tak tidur utk bberapa hari, and now utk test yg bakal menjelma nanti apa yg bakal jadi kat ika erk?? 
CIRCUIT, MOTOR,INSTRUMENT,ARAB..


sebelum test calculus, ika sempat tepon mak minta berkat la konon ( actually nak ngadu da tak larat nak study tyme tu )
lega gak hati.ye lepas presentation autocad ika jadi down sebab ika langsung tak ley nk present mase tu.nsib baik kawan ika yg selalu buli ika tolong ika ( kire semangat berpasukan lar nie )
sayang kaw anis !!


now nak cari mood utk study all 4 subject tu..bagi ika KILLER SUBJECT !!
doakan ika ye utk wat yg tbaik nanti...




6 comments:

Oppa Kudin Nz said...

gugudluck ika :D
same2 kita berusaha..

ika said...

thanx oppa..u too ok..:)

nelly said...

hahaha ..
teruskan !!

ika said...

nelly syg..huuu~~
nyempat an gelakkn ika..
btw thanx ya..

nelly said...

haha .sempat2 ..
=p

ika said...

heheh..syg kamu la!!