:: CONTEST POSE BERSAMA LOVELY TEDDY !! ::

ASSALAMUALAIKUM kawan-kawan...~~




ika tetiba teeringin anjurkan satu contest..ni kire 1st contest yang ia buat..kalau mengalakkan, INSYAALLAH ika akan buat contest laen lagi..
setelah puas bertanya pendapat kat kawan-kawan tersayang ika, akhirnya ika telah ambik keputusan nak anjurkan 
CONTEST POSE BERSAMA LOVELY TEDDY !!
sebab ika suke sangat dgn teddy bear ni..CHUMIL SANGAT !!

so apakah SYARAT-SYARAT nye ya ??
easy and simple je ok bagi memudahkan korang join contest ni..

  1. kena FOLLOW blog ika bagi senang gak korang nak tahu update contest nie.( wajib utk memeriahkan blog ika..hehehe..)
  2. letak GAMBAR KORANG BERSAMA TEDDY KORANG YG COMEL SANGAT..
  3. letak BANNER ika yang agak poyo bersama dgn teddy kesayangan ika itu tak kira kat sidebar o kat entry korang ( make sure linkkan balik ke entry ni ye )
  4. buat ENTRY RINGKAS pasal teddy korang tue..<3 <3
  5. last sekali TAG 5 kekawan korang yg tersayang utk join contest ni n dorang mesti kena tahu di tag..hehehe...
  6. last date for this contest will be on 1st JUNE 2011..( lama lagi tuuuuu..)
senang kan syarat-syaratnye..so apa lagi cepat lah join ya !!
oppsss..lupe lak..hadiah ye ?? wah..wah..korang..teruja ye nak tahu ??
jeng,,jeng,,jeng.......




HADIAH MISTERI MENANTI ANDA.....
( confirm ade oke..jgn risau ye.. )


tinggalkan jew link korang kat komen entry ni..
thanx a lot dear sebab join n support contest ika..
SAYANG KORANG !!

13 comments:

SiNuruLAin said...

kalau hadiah teddy bear nak join!
hehehe~~

nak teddy bear besar punya..;)

ika said...

ain : ambi..demand ye..hehehe..

Dayana AZ said...

hee, nti dayana cari ada tak pic with teddy bear k :) nti ble nk kua umah dayana tgkp gmbr :P nti ika ingtkan lagi ea! ;)

nelly said...

eh ?
ni ye contest ika ?

ika said...

dayana : wokey syg !! i waiting u..hehhehe

ika said...

nelly : yup3..amacam ?? ok ta ??

alongxp said...

mmm...tengok jela...hahahaha...

ika said...

alongxp : huhu..ok..:)

dalamduniaku said...

kalo hadiah jz makn bersama ika n pbelanjaan sdn.bhd, malas la iza.haha~! kot hdiah teddy bear sebesar katil single,iza join... ngee~~

ika said...

izzah : demand woo~~

Nurfarahana Abdul Aziz said...

cambest jek !..hmmm...kne test ni...

ika said...

farahana : mey2

ika said...

farahana : mey2