:: nak buat CONTEST lar..tapi cmne ye ?? ::

hallu kawan-kawan...~~
time ini ika sepatutnye study memandangkan test semakin dekat..tapi semangat itu belum sampai lagi..bila entah nak sampai ika pown tak tahu..tapii yang teruja itu test CIRCUIT n MOTOR di tunda miggu depan..YAHOO !!
SAYA SHUKE..SHUKE..buley lar naikkan semula semangat yang telah hilang..


ika baru jew dalam dunia blog ni. join contest pown baru beberapa kali..sebab itu tak menang kot..hahahahah..ade lak ika ni..da tak de rezeki biasalah..adat lah kalah menang..
tetiba ika rase cam nak anjurkan lak satu contest cume buat mase ini tak tahu nak anjurkan contest ape..still dalam perancangan..nak tunggu follower da sampai 100 baru nak anjur contest boleh tak ??
mak ui lamanye lar lagi..

so kalau boleh ika nak minta sikit tips and pendapat korang yang sememangnye da pro kat blog ni utk tolong ika..


4 comments:

Dayana AZ said...

kalau ika anjurkan dayana nak joiin!

tips: jgn buat syarat byk sgt, nti org tak suke :) kate pun contest, kte nk bg adiah kt org kn, hee kedua, ikhlas, tu je simple kan :D
ika buat je ppe yang menarik and snang utk org join, kalau gmbr2 atas meja ke gambar tepi tasik ke susah la pulak dayana nk cari huhu :P so, mcm tulah kn, kne cari yg senang :D!

ika said...

dayana msti kne joun taw syg !!!!
hehehe..btw thans ya 4 ur tips..hargai sgt2..:)

yun said...

nak tompang tanyer skali kat sini...
klau nak kasi hadiah camner??

ika said...

ikut la..pos ley..:)