"Giveaway Dari Nelly Dan Mas Untuk Blogger"


oppppss !!! 
sape tak kenal NELLY THE STRANGE dgn MAS AHMAD SAFWAN angkat tangan macam saya !!
( gaya ucop pusing tangan )
meh ceq bako uma korang law tak kenal dorang berdua..tak mahu mengaku lak ey..

tengoklah di sebabkan gosip panas melanda dorang, dorang da pakat wat GIVEAWAY bersama-sama..
so sweet syg !!!
 so ika mahu join patahlagi NELLY yg buat..
demi die, ika sanggup curik mase ni nak buat GA even test melambak-lambak minggu ni n satu haram ika tak study lagi..
sayang nelly punya pasal !!
lalalala..

so kena jawab sehabis kreatif yg mungkin lar ni ye..

  • Apa pendapat ika tentang blog NELLY THE STRANGE dan MAS AHMAD SAFWAN ye ??
BLOG nelly memang TERBAIK dan GEMPAQ lar..kalau ika bukak blog ika, perkara yang akan ika buat jejalan tgk blog blog si NELLY yang comey nier..nak tengok gosip panas si comey nier buar..PANAS..PANAS...( sudah semestinye ika tinggalkan jejak kalau berkesempatan..)
BLOG mas pown same gak..TERBAIK and sejuk mate memandang..eceh...biru..macam jejalan kat kota lak siap ade bas tu..blog mas penuh dgn info..dan cool macam tuan nye jugak..

  • Kenapa JOIN Give Away NELLY dan MAS ye ??
atas sokongan dan dorongan seorang teman ika yg tersayangggg!!
dan ika mahu jugak merasa hadiah misteri dari nelly dan mas !!
ni kire 1st tyme taw ika join GA ni..

ika nak tag kat kekawan ika yg tersayang !!




p/s : korang berdua memang SWEET !!

6 comments:

nelly said...

Terima kasih !
^^

Mas Ahmad Safwan said...

.terima kasih yer sebab join ( :
.mas nak cakap jer sikit maceh lagi untuk komen

.btw , jgn buat comment yg mcmnie yer ( :

Mas Ahmad Safwan BACKLINKS

ika said...

nelly : sme2

ika said...

mas : sorry..ngee~~

Diey La said...

gudluck eyh .. :)

ika said...

diey la : thanx ya..:)