:: happy birthday my lovely cousins !! ::



happy birthday to you !! my lovely cousins..NUR ALIEANA BT ALIDIN..
selamat menjadi tua..18 tahun..may ALLAH bless u always!!
dapat hadiah nanti jangan lupe nak share-share ye..


ni lar sepupu ika..comel kan..suke pose..macam ika gak..kalau kitaorang da jumpa memang asik gosip jer..segala rahsia ika dia tahu.
RAHSIAMU RAHSIAKU JUA..
hahaha..
da lame tak jumpa dier..rindu kot..baru lepas tepon borak dgn dier memandangkan dpt free call.da pesan awal-awal mase wish nanti tepon ika..hahaha..
masing-masing kedekut kredit nak tepon.kalau tak de free call jgn harap nak tepon..
apa lagi da tepon gosip tak ingat dunie..
sian nana, pakwenye tak ingat birthday dier tadi.memang katenye tacing abes lar tadi dgn pakwenye..
kalau ika, ika da belasah-belasah Mr AR tu kalau berani lupe birthday..
brutal punye awek...


kitaorang memang rapat sangat even dier lebih muda dr ika 2 tahun tapi kalau keluar lepak dgn dier sume ingat dier akak ika adik..hahahha..

NANA,RINDU KAU SANGAT2,,TUNGGU KEPULANGAN KU..


8 comments:

memel said...

sedapnye coklat tuh.!
nak jugak.! hee

ika said...

hehe..meh3..searc in google je..

afiqah said...

18 ker , 17 ?? haha .

ika said...

mistake2..hehhehe

nelly said...

wah ....nyum2

ika said...

lapar3..hehhehe

Woofer Storm said...

glupppp..nak stu leh?eheheee follow sni

ika said...

nak satu pe ye??
:)