:: Hati Lega ?? ::

wah, dah lame tak mengupdate entry..ade tak yang rindu ika ea?? ceh, perasannye..
alhamdulillah, ika baru je lepas buat exam tadi..exam calculus and instrument.
SENANG tapi SUSAH nak dapat jawapanyer.. so, dengan senang hati ika tibai je ape yang ika tahu. letak formula berharap dapat markah kesian.huu~~

so now ika kat kuantan nie dengan member tersayang. nak enjoy lepas exam nier..( ade lagi paper nier.)
ingat nak gak jumpa Mr AR nier.RINDU kot..tambah lak laptop ika kat dia..memang rinduebih kat laptop nie..seminggu lebih berpisah sebab nak fokus kat study konon. tapi........


sedih kot...aish..orang dah lar tengah sedih tak dapat jawab exam tadi, dia lak tak dapat nak jumpa..lain kali bagithau awal-awal, tak payah turun kuantan jer tadi..nyesal kot..nier da sampai baru nak bagitahu..terus tak balas mesej dia.jahat ke ika?? biasa-biasa jer kan..adat lar nak tenangkan hati jap...





bila ika sedih, jumpa lak kucing comel camni depan mate memang lar ika tangkap die peluk-peluk die.serius comel..hati tenang,happy tengaok kecomelan kucing-kucing nier..hehehe..dapat seekor bestnyer !!!


watak febret dlm SHREK!! serius comel !!

ok lar, stop dulu sesi luah perasaan bagan..nak enjoy dulu..kucing-kucing nie da pujuk da hati ika..so Mr AR, bye-bye.. huh !!!

p/s : soriiiiii. agak merepek ika kali nier..hope korang ok jew melayan..:)

3 comments:

nelly said...

eh2 ? tomelnya !

ika said...

hehe..taw ta pe

Nasywa Hamzah said...

comel lar..very cute