MERDEKA !! Merdeka ke aku ??

AKHIRNYA....
penantian selama nier berakhir..opss..ika,awak tu baru habis TEST..belum FINAL lagi ye sayang..
and arini last day jadi 1st year student FKEE in UMP..next sem da jadi senior gitu..tue suda upenye aku..

ADOI !!

baru nak happy tapi still ade final menanti..di rancangkan 26hb APRIL nier final ika bermula..dua test pulak tu..adoi..BALA..BALA..tapi now ika nak pikir enjoy je dulu..da lame tak mengupdate nie sebab nak fokus study punye pasal..arini da tanam azam tak mahu tidow nak berblogwalking, sebab esok laptop ika akan bertukar tangan..wargh!! SEDIHNYE !!!
ika bagi kat Mr AR ika biaq ika focus kat study utk final nanti..( cam tak percaye je kan..)
mane tak nyer ika kalau da kat depan laptop memang tak ingat dunie.tengok-tengok bulan da keluar mengantikan si matahari..langsung tak ingat nak makan..( alasan ley diet nier..)..
so to Mr AR..PLISHHHH!! jaga my lalink ni elok-elok..amanah..ciap ceq bako moto mu kalau ade calar sikit kat lalink ika..

tadi buat 2 test dalam 1 hari..memang kaw-kaw hari terbaik lar kan..tapi yang bestnyye mase test arab, ade lecture baru gantikan ustazah kitaorang yang selamat bersalin dan dapat baby gurl. yang bestnye lecture baru tu....agak SWEET..( ade mood mengatai jap di situ..) akan mengajar kitorang arab sem depan...shuke..shuke..punye la banyak cakap tapi seronok.teruja.muda lagi tahu.sanggup lar naik bas seawal pukul 5 pagi utk pergi kelas arab sem depan...ade chance tak?? hahah..giler..nak istihar perang ker dgn Mr AR nanti..hahahah..

test motor?? saya sudah redha....entah ape lar ika jawab tadi..ase cam tak pernah belajar je ika selama ni..kecewa?? penat da kecewa nie..tapi kasihan si Mr AR dengar ika bebel-bebeel tak dapat jawab..

tomorrow..jumpa si dia..tetapi terpakse berpisah dgn laptop kesayangan mybe dalam seminggu..habis final baru ika amek balik..so tak dapat nak mengupdate blog...alarh....
tapi bak kate dia, ika nanti guna gak laptop member nak online punye..

WILL MISS U MY LAPPY !!

2 comments:

'yAnA' Cute said...

sama la kita ika..
yana pon akan berpisah ngn lappy smggu nih..sbb final exam stat 20 niey dah..hmmm..

i gonna miss u ika (=

ika said...

hehehhe..miss u too..:)
gud luck k..