:: KUAT JELES AKU YANG JADI MANGSE !! :;

apa itu JELES?? CEMBURU ?? boleh tak bagitahu ika make erti perkataan itu dgn specificnyer..
sape yg kuat cemburu dalam 1 hubungan tu?? LELAKI or PEREMPUAN ??
bergantung pada diri masing-masing lar..



kali nie ika buat entry nie sebab ika rasa bengang, marah. tak pepasal ika jadi mangsa cemburu buta nier..tapi bukan sebab si dia yang cemburu kan ika.dia faham yang ika nie memang kaki mesra alam dgn sesape jer even laki. and BFF ika pown ramai lelaki.. tteett!! and semua bff ika tu Mr AR kenal siap berkawan lagi..cukuplah dulu ika da kena tegur dgn dia sebab ika cemburu buta sanagt,so now ika think positive..dia boleh berkawan dgn sape sajer and begitu jugak ika..yang penting jaga batas-batas berkawan tu..

adatlah cemburu tu dalam setiap hubungan,
tapi takkan nak berKAWAN pown salah?!
sampai siap mintak putus-putus lagi..
hello GURLZ-GURLZ di sane..
saya cume berkawan..
u should trust ur couple..
lainlah kalau aku nier SINGLE MINGLE !!
nier aku da ade buah hati pengarang jantung lar
cemburu biarlah bertempat sygs!!

ika bukan nak merosakkan hubungan dorang.truthly bila jadi camni ika serba salah sangat. ika berkawan dgn semua orang..tolonglar paham wahai kaum sejenisku..saya nier da ade orang yang saya amat sayangi...dorang depan-depan ika berlagak cool jew kan,tapi pada hakikatnye bila ika dapat tahu dorang jeles ika berkawan dgn pakwe korang sampai siap bergaduh dan putus-putus nier seyes perasaan ika mula-mula rase MARAH sangat dengan dorang sebab korang tak percaya dgn pakwe korang,dah terang benderang pakwe korang sayang giler kat dorang so perlu ker jeles dgn ika?? dorang pown berkawan dgn ika then sepatutnye dorang tahu ika nier macam nier..kekadang ika rase korang nier tak matured..cemburu tak bertempat.nak mesej sbg kawan pown tak boleh..

ika nier PLAYGIRL KER?? 
serius ika pown rase bersalah kala da sampai putus-putus di sebabkan ika even dorang tak mahu mengaku tapi ika tahu..ika nie perempuan jugak.memang patut ade rase cemburu tapi tolong lar bertempat sedikit..
IKA BUKAN PEROSAK HUBUNGAN ORANG !!
ika berkawan dengan semua orang,
bila ika tak tegur kate ika sombong lar tu la..tu lar,,nier lar..

nasihat ika lar,cemburu biarlah bertempat..percaya kat pasangan masing-masing dan jangan lar kongkong dorang.takut nanti korang akan kehilangan mereka yang tersayang di sebabkan cemburu tak bertempat..last-last menyesal...

kalau dorang jeles sebab ika cute konon ika akan gelak guling-guling..
cayang ika tu tak pernah nak mengaku ika cute tahu tak..
p/s : kalau ade yang terase,ika minta maaf sanagt..now ika in mood kena pujuk dua-dua belah pihak..

2 comments:

nelly said...

nelly memang kuat jeles ..
=p

ika said...

nelly jeles bertempat..