:: patut ke tak tutup contest ni ya? ::

assalamualaikum...

ika ade wat 1 contest..CONTEST POSE BERSAMA TEDDY dr aritu..tapi wat mase ni tak de sape nak joi..sob..sob..sob..tak pe lah..mybe ika masih baru..orang tak kenal pown ika..kalau macam ni,mybe berkemingkinan besaq ika nk tutup je la contest ni nanti..final ika pown semakin dekat..FOCUS dulu lar kat final..( tuk test esok ni tak study pape pown lagi..)...


even agak kecewa tapi tak pe la..hidup perlu di teruskan..blogwalking jua harus di perluaskan..hahahaha...
actually hadiah misteri yg ika maksudkan berkemugkinan besaq memang teddy pown atas permintaan ramai kan..tapi...biarkanlah rahsia..lalalala..

ok lah nak tyme for study !!
esok test killer subjeck !!

2 comments:

Dayana AZ said...

alaaa ika da tutup ke?? dayana nk tgkp gmbr ngn teddy bear tp tak kua2 lagi, so takdelah kne bersiap huhu :P

ika said...

tataw lg syg..tgk keadaan..huu