:: Bila HATI dah SAYANG ::

Bila Hati dah SAYANG....

even kena tipu banyak kali pun tetap bagi kemaafan...
berharap si dia akan berubah demi kita..

Bila Hati dah SAYANG..

percaya bulat-bulat yang si dia setia dgn kita sedangkan belakang kita main dengan perempuan lain..
depan kita baik sampai pijak semut pun tak mati sedangkan belakang kita...

Bila Hati dah SAYANG...

dah terluka parah pun tetap still menjaga hati dia agar dia tetap gembira bersama dengan kita...
menangis tak berlagu sekalipun...


Bila Hati dah SAYANG..

semua menjadi gila...
marah bagaikan gurauan,.
benci dia tak kan sesekali...


actually ni ika ambil dari kes-kes kawan-kawan ika yang tersalah pilih orang di jadikan pasangan a.k.a couple..tapi ika tak boleh nak buat apa..hak dorang..kebahagian dorang...ika as kawan dorang cuma mendoakan kebahagian dorang..
tak mahu masuk campur lagi nanti jadi bertambah teruk seperti dulu...


p/s : perempuan kalau dah sayang kat seseorang lelaki akan sayang sesungguh hati...


14 comments:

No0r AmiRa.. said...

betul2..sy sokong cik Ika.. ^_^

zarulfarhana said...

btul tue...tp lelaki slalu wat mslah...

nelly said...

yup2 ..
malas pkir lagi ~

ZIPPO MILLER said...

Satu je ...Cinta itu Buta dan cinta itu gila...dah dah jgn pikir lagi meh berseloka kat sini tgk katon zippo buat...video tau

ZIPPO MILLER said...

alamak lupe letak link la ha tgk sini untuk memudah kan anda huhuhuh

kesah Li: Episod gaya mutu keunggulan

ika said...

amira : thanx..:)

ika said...

zarulfarhana : taw xpe

ika said...

nelly : sbr syg..

ika said...

zippo : ok3..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

stuju ngn entry ini!!

NuSaNa NoSa 91 said...

bila hati dah sayang, mata sengaja dibutakan dr terima kebenaran.. T_T

NuSaNa NoSa 91 said...

oh ye~~ keen dah follow ika.. ^_^

ika said...

nusha : heheheh..:)

ika said...

keen : setuju !! :)