::Ulangtahun ke3 Nusha::



HAPPY ANNIVERSARY TO YOU..
HAPPY ANNIVERSARY TO YOU..
HAPPY ANNIVERSARY TO YOU..
HAPPY ANNIVERSARY TO YOU GUYZ !!
( sila nyanyi like lagu happy birthday okep !! )



ika ucapkan selamat menyambut ulangtahun yang ke3 tahun buat korang berdua...
lame tu taw..ingat sonang ke nak jaga perhubungan nier..
( agak belagak cakapnye kan,mentang-mentang lar ade pengalaman 5tahun lebih da..)
so, nanti kalau di panjangkan jodoh sehingga ke jingjang pelamin, jangan lupa jemput ika..
nak seat VVVIP..makan kat tempat pengantin pun xpe..( lepas korang makan bersuap lar..)
jaga elok-elok perhubungan korang okep..
adat lar kalau bergaduh..sedangkan lidah lagi tergigit, ni kan pulak couple..
( ceq tukar peribahasa..jgn bagitahu DBP..hahahha)
kalau tak bergaduh tak best lah kan..hehehe..
so. semoga hubungan korang berpanjangan sehingga ke cucu cicit cecet and cocot..(maaf vokal A xdapat di gunakan takut menimbulkan kesalahpahaman)
lalalala..


ika tag my lovely bestie !! 


4 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah!!tq syg..

teng join!!!

menarik!!

ika said...

heheh..almost welcome..demi anda saya join..hehehhe

fyy mokhtar said...

semoga kekal ^_^

ika said...

yup3..moga kekal..