:: Still jadi penganggur lar nampak gayanye..::

berkobar-kobar ika nak pergi kerja arini rupanya di suruh masuk awal bulan nanti..alahai,potong semangat sudah..best memang la best..dapat dok rumah,tidur,makan,tengok tv lar bagan tapi yang menjadi masalah sekarang.......


mane ceq nak carik duit nier..duit belanja pown dah tak de..nak topup lagi..( yang ni memang penting beb..), ni lagi plan nak pergi Pangkor insyaAllah lar kalau tak da aral melintang bulan 6 nanti.now memang terdesak nak carik duit...pening pikir duit nier kan..


so now ika still jadi penganggur lar nampak gayanye..terpaksa lah dengar mak ika membebel setiap hari..adoi..kekadang sian kat mak, tapi apa boleh buat..,hurmm~~
apa yang boleh ika buat sekarang..seperti kawan terbaik ika cakap..

ENJOY THE PROBLEMS..

p/s : curently at cc..duit pown ta de tapi nyempat online kat cc.tak pe la..mengadu nasib kat blog..

suke tengok anime comel-comel nier..

16 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

xsbr nak keje ea..

p/s: mestila ader hadiah syg utk cntest itu~~

ika said...

yup..tak sbr nk keje,huk..pe s adiahnye?? hehhehe..

nelly said...

best tu !

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hadiah akan di upload..

ader guna kamoo dear utk citer abg ben..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/05/cerita-kreatif-aku-bersama-ben-ashaari.html

Mohd Shukri Fadzillah said...

jom jown kerja kat kelang.. kuar masuk kereta dari konetena hehe

Nenek Fasola said...

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com nk follow skali pn buleh jugak! hehe

Nenek Fasola said...

jemput singgah blog nenek http://penglipurlarafasola.blogspot.com nk follow skali pn buleh jugak! hehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ini antara hadiahnya..

http://nusha1706.blogspot.com/2011/05/pengumuman-hadiah-contest-nusha.html

apik pehe said...

hahaha..mek keje tu kalau p pangkor..beli hadiah sikit untuk apik tau..hehehe

ika said...

nelly : ta smpat keje lg la syg..

ika said...

nuyui : hehehe.nt ika terjah

ika said...

shukri : tak mahu la..heheheh

ika said...

nenek : i will folow..

ika said...

apik : ok2..ika bli special utk apik..:P

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

hehe..tq ea ke blog td =)

ika said...

MESTI SINGGAH..HEHHE