:: Its hard to say SORRY ?? ::

Sebelum ika nak membebel pasal entry ika kat atas nier..ika nak bagitahu insyaallah ika mula start kerja esok..kerja kat kedai makan mybe as pembuat air..jadi lar janji kerja..tu pown ika tebalkan muka tepon taukeh kedai tu minta kerja..dia tanye ika ade nak boleh buat kerja ape?? so ika dengan konfidennte bagitahu semua boleh buat except MEMASAK..hahahaha..memang dulu ada pengalaman kerja kat kedai memasak as tukang memasak tapi tak sanggup la..da lame tak pegang senduk..KAKU beb !! so wish me gud luck k !!




berbalik kat entry ika.. its hard to say sorry ?? 
kalau dah tahu salah, kenapa susah sangat nak minta maaf ?? berat ker perkataan maaf itu ??
seriuosly now ika memang touching dgn..
ika bukan niat nak memburukkan sesiapa, lebih-lebih lagi orang yang kita sayang...tapi..bayangkan kita ddah lama menungggu dia..mesej punya banyak kita bagi, tapi langsung tak terbalas..soo mestilah kita tersalah sangka..

adakah dia marahkan kita ??

ika memang tak suke orang buat ika tertunggu even bila sedang mesej pun..sedang syok-syok mesej tetiba dia stpo tanpa bagi isyarat..memang lar kita akan pikir bukan-bukan..at least bagitahu lar kalau dah tak mahu mesej.macam lah ika tak reti nak paham..

sudah boleh agak sape yang ika maksudkan?? sendiri paham sudah..now dia sedang bergembira bersama kawan-kawan dia..dapat tahu pun dari kawan-kawan dia gak..kecik hati?? sudah semestinya..pujuk pun tak, so tak salah kan minta maaf...

EGO LELAKI MEMANG TINGGI SETINGGI GUNUNG EVEREST YE??



ika cume perlukan kata-kata maaf jer utk ubat hati ika..ika juga perempuan biasa..mengertilah..

4 comments:

nelly said...

setuju

=='

apik pehe said...

hehe..ika ni same jer nga makwe apik..

duk sibuk2 memesej,tibe2 apik tak balas..majok dia..padahal apik tak tahan nk berak..bagai telur dihujung tanduk dah..terus pegi tandas..takkan nk bawak hp..hehee

lepas mitak maaf semua..dia cakap hp dalam tandas pon kena bawak..hahaha..

ika said...

nelly : kne setuju..hehehhe

ika said...

apik : hehe,,apik ni kelakar lah...tp law smpai nk buang air besar pown nk kena gtaw..adoi...