:: Kerinduan pada BLOG !! ::

lama da ika tak bukak  blog ika..tengok da berhabuk da..aish...ni pown ika curik-curik keluar even hujan lebat tadi..siap basah kuyup ika tadi kena hujan..memang ngamok gak ika tadi..dah ciap comel-comel abes basah lencun di buatnye..


ok now ika dah selamat sampai rumah pada hari  isnin selepas bertapak kat rumah mak lang dgn atuk ika..balik rumah je adik ika yang bongsu tanye, " akak, esok hari jadi wada,belikan hadiah tak?? "
mak oi, tak menyabar betul..sabar-sabarlah....




dats my little cute and naughty sis, NUR FARA WAHEEDA a.k.a WADA.. 17th Mei birthday dia..dah siap pesan banyak kali suruh beli hadiah nanti kalau ika balik..adoi adik aku..by the way akak sayang wada ketat-ketat.banyak mulu macam akaknye..juz bagi baju made in Kelantan..( tu yang mampu beli memandangkan kepokaian mase tu..) tu pown dia complain jer..amboi !!

p/s : tak dapat upload pix celebrate birthday wada sebab lupa bawak kad rider..aish !!!

plan ika cuti nie nak cari kerja sebab nak kumpul duit buat back up sems depan..wah tinggi kan cita-cita..sebenarnye ika da lama tak cari kerja so rase macam terlebih segan nak mencari kerja nanti.so wish me luck ok !! 

tyme to go now..nak pergi salun..da lame tak memanjakan diri...ade mase ika update lagi..

p/s : blog ika akan berhabuk lar nanti nampak gayanye..so hope tak de yang lupakan ika..:)


4 comments:

nelly said...

teruskan mengupdate !
=)

ika said...

ok sygs..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

smoge kamu dpt keje yer syg..

ika said...

ntala..malu nie..