:: Hari Ini Balik Rumah, GOODBYE KAMPUS GAMBANG ::

petang ni ika da balik rumah memandangkan seminggu selepas exam ika dok bertapa dekat asrama.mengapakah?? sajer, suka suki..lalalala..kalau ika balik nantti ika da tak dapat nak update blog selalu sebab kat rumah ika mane ade internet..(sadisnye)..so kalau nak online kenalah rajin-rajin kan diri pergi CC takpun McD..ade wifi kat situ..tambahan pulak ika da berniat nak cari kerja cuti 4 bulan nier..bayangkan..lama kan cutinya..argghh..rindu ka Kuantan nanti..(ker rindukan orang kat Kuantann) oppss~~

plan dah dok bertapa kat asrama selama seminggu, ika nak mengupdate jer kerjanye tapi sayang, utk 2 hari blogspot ade problem..sedih memang sedih, tapi apa boleh buat..BLOG IN MAINTENANCE katanye..arghhh !! tension pown ade gak..dah ika tak tahu nak buat apa..layan movie pown tak tahu nak tengok movie per, nak online facebook pown dah tak de mood.ramai yg post kat GROUP BLOG facebook semua ttak puas hati..

tak pe lah, janji da oke da sekarag..ika update selagi ade mase sebab lepas ni ika nak kemas-kemas bilik, nak checout, antar kunci..then tunggu bas pada pukul 4.30 petang..beg baju paking last minute bajet muat luggage besar ika..rupanye tak muat..arghh..serabut-serabut..nak campak kat mane baju-baju ika nier..last-last merayu kat Mr AR terpaksa tumpang kat rumah die lagi barang-barang ika..mulanye susah nak pujuk sebab katanye kalau baju nier susah la..tapi ika pandailah pujuk, DARURAT punye pasal..teddybear kesayangan ika pun kena hantar kat rumah die sebab ika memang tak kan cukup tangan nak bawak balik rumah nanti.

pose bersama teddybear kesayangan sebelum kena hantar kat rumah Mr  AR..

arghh,,mahu teddybear saya semula..rindu !!
lepas satu masalah settle,masalah lain lak datang..nak cari kereta sewa nak pergi rumah Mr AR..( manelah saya pandai drive..) dah dapat tak de driver lak..memang tension ika di buatnye..akhirnye bile settle,malam tadi ika peergi rumah dia jap antar barang..tapi yang sedihnye dapat jumpa dia kejap je..mane puas hati..nani kerinduan kat dia 4 bulan tak jumpa.dah comel-comel siap dapat jumpa kejap jer...penat gak dia pujuk ika (pujuk kot.) sebab ika merajuk jumpa dia kejap jer.yelah da katenye segan ade kawan-kawan ika..aish..tak pe lah..simpan rindu tu lama-lama ok..

balik tu, pergi makan,kelaparan punya pasal.and yang terharunye kawan kesayangan ika belanje kitaorang semua makan..wah, terharu..kalau tahu ika order banyank-banyak..hahaha..sape beliau?? namanye MADIHAH..ade mase add lah dia kat facebook..nak promote dia ni..hehehe..

sayang madi ketat-ketat..sebab selalu bagi ika paw di a teruk-teruk.. :P
petang ika dah balik, so goodbye Kampus Gambang..4 bulan lagi ika akan jadi duduk kat Kampus Pekan pulak.sebab fakulti ika memang ade kat sane,(terpakse ulang alik setiap hari) and jadi student Tahun 2 Course Elektrik Elektronik UMP..( senior gitu..) tapi yang sedihnye terpaksa berpisah dengan Madihah sebab dia still stay kat Gmabang..ika nak iikut..sebab tak mahu lagi duduk Pekan..

ok, berhenti sampai sini dulu..sebab perut dah lapar.nak kemas bilik lagi..nanti sempat mahu update lagii..jangan lupakan ika taw !!

9 comments:

apik pehe said...

bestnyer dia dah balik..apik tgh sibuk nk wat psm nih..huuuu

ika said...

apik : hehehe..wat psm molek2 k..

apik pehe said...

hahaha..insyaallah..
rajin napok ika kt kafe kk1..
tapi dok tau la ika ker sape..muka dah nk same..hahaha

ika said...

wah..selalu nmpk ika ke?? alamak..kantoi lak..selalu lapo uh yg dok kafe je..heheh

azezz alisah said...

pasni 4 bulan x nampak kaw di blog..ahaha

ika said...

azezz : kejam kot kate2 mu itu..saya sentap/...hahahaha..

apik pehe said...

hahaha..tak jumpa dah next sem

cong999 said...

Indonesia High Schools

Comments About High School In Indonesia

http://indonesiahighschools.blogspot.com/

ika said...

insyaallah jumpa gak nt..