: random GIVEAWAY dari FAD ALI :

terlebih rajin berblogwalking and update blog so ika dengan tanpa segan silu nak join GA nie memanangkan tuan tanah pun menjemput ika untuk join GA beliau..siap promote kat facebook ika tu..( jangan marah ya, nanti tak hensem dah )

klik banner utk terjah tuan tanah


  • KENAPA JOIN GA NIER ?
sudah semestinye nak menang..hadiah pown macam best jer..rasenye ade change tak menang nie?? dah terberangan lak..wahai encik FAD ALI, anda bertambah hensem kalau bagi ika menang..hahaha..kire terasuah lak nie...

lagipun seperti yang ika katakan tadi, tuan tanah sendiri yang menjemput ika join GA yang dia anjurkan.so ika dengan berbesar hati nak join lar..siap ttak dapat tidow dari tadi nak join GA beliau punya pasal..opss~~


ok tuan tanah..DONE !! ika join..



11 comments:

♥sophie♥ said...

wah wah gudluck ! :D

ika said...

mekasih..hehehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

amboi,rasuah tu..

hehehe..

ika said...

shzz,,diam2..hehehe

nelly said...

gud luck !

azezz alisah said...

ape bende GA ni ???

fad ali said...

rasuah melampau!hahahah

ika said...

hahahha..tpi suke an..

suha said...

gudluck ika (^_^)
cik suha pon join gak

ika said...

azess : nt cek story no..

ika said...

suha : hehe..gud luck tooo~~