:: Will Miss U !! ::

Semalam ika jumpa Mr AR lagi memandangkan nanti ika cuti sem 4 bulan, sudah semestinya saya akan kerinduan sama dia..tak dapat bayangkan bila ika tak dapat jumpa dia selama tu..sedih kot..huhuhu..tak pe lah, boleh simpan rindu tu banyak-banyak biar tinggi macam gunung everest..eceh..

so, ika pakse dia jumpa ika sebelum ika balik banting.and dia cadangkan semalam bersamaan hari selasa, 10hb MEI 2011. ika sanggup naik bas awam sesorang meredah dari Gambang ke Kuantan..jumpa-jumpa je dia, kitorang pergi breakfast dulu.lapar lar..hehehe..then kitaorang pergi karoke sebab ade promotion  1 jam RM9 jer..tu yang bantai karok sampai 2 jaam..ha kau beku kitorang dalam bilik karok tu..

thenn. pergi main bowling sebab tu lah tujuan ika ajak Mr AR..bosan kot asik tengok wayang jer..so, nak buat aktiviti lain dalam sesi datink ni..hahaha..nah kau, asik masuk longkang jer..ika boleh di labelkan as RATU LONGKANG BOWLING tyme tu lar..Mr AR asik gelakkan ika jer, tahulah dia asik STRIKE jew..belagak..tak mahu dah main bowling..SAYA MALU..hahaha..

confirm strike !!

confirm longkang..argh !!

lepas main bowling, makan,makan..kata nak diet tapi melantak KFC,cheezy wedges tak kan tinggal.petang tu lak melantak Big Apple.amik cheese gak..camni kate nak diet ?!! dengan ini saya berikrar mahu kurus dalam mase 4 bulan sepanjang saya cuti nanti nak diet.( boleh jalan ke?) Mr AR gelak je dengar ika cakap camtu sebab tahu ika tak mampu buat.hello awak, bagilah support kat saya sikit..adoi..

then lepak kat TC, memandangkan dah tak tahu nak lepak mane..yang tak boleh blah tu ika tertidur mase duduk-duduk..ngantok wey..tak tidur semalaman melayan laptop.parah ika nie kat mane-mane boleh tidur..( sebenarnya mase naik motor pun ika tertidur..hahaha..lagi parah.)

makan ice cream McD sampai comot-comot ika di buatnya...da ice cream tu cepat cair..dia gelakkan ika lagi tengok ika makan ice cream tu..i will miss senyuman kau sayang, tapi kalau gelak mengejak tu memang rase nak humban je dia kat laut.huh !!

tengok, cair tak sempat masuk mulut..last.last...

 ice cream tu ika bagi kat monyet yang tetiba dok singgah pondok kitaorang  lepak..rezeki ko lah monyet..

sedap betul dia bedal ice cream ika..

entri nie di buat utk mengingati kenangan manis antara ika dgn dia..ika akan merindui sesangat..



dialah buah hati pengarang jantung ika.sayang aiman sampai mati !!.(insyaallah)

see, ika da geemuk..arghh !!


4 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

beshnya..bilalah nk dating ni..

dh 2 bulan.. =)

ika said...

hehehehe..jom la join datink ~

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

heheh,xmow mggngu..ngeh2..

jomla join blog review tu.. =)

ika said...

hehehe,,
ta ggu pown..
ok sygs..insyaallah..:)