PEMENANG CONTEST AKU SAYANG DIA...

DENGAN ini diisytiharkan pemenang CONTEST AKU SAYANG DIA jatuh kepada.....

JENG..JENG..JENG..JENG....
( bunyi drum berkumandang, beserta kompang dipalu..eh ada yg nak kahwin ker??)

utk kategori BFF jatuh kepada.......

FIQRA



utk kategori COUPLE jatuh kepada.....







TAHNIAH KPD YG MENANG...THANX PADA YG SUDI JOIN CONTEST IKA NIE...
semuanya hebat-hebat belaka....sampaikan ika kena cari 2 pengadil lain utk adili contest ni...pemenang dipih berdasarkan kekretifan ayat mereka yg buat ika tersenyum sorang-sorang...TAHNIAH sekali lagi !!!
so ika perlukan segala detail mereka yg menang ni nak postkan hadiah...
send detail korang kat FACEBOOK ika ye memandangkan ika nie malas nak bukak email ika...send mesej kat facebook ika taw..ika perlukan NAMA.NO TELEFON, ALAMAT...send kat facebook ika, ZULAIKHA RAFIIQ...







p/s : hadiah lambat sikit sampai rumah ye memandangkan ika busy kerja..hope memahami situasi ika...cuti pun  hari ahad, post office mana buka..woo....

4 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

mak ai..ai menang!!

tq dear..

syukur nya ya ALLAH..xsgka lak entry gtu mndpt tmpt di hati para juri..

dgn segera akk bg detail =)

fiQ'Ra said...

subhanallah...sy menang ke awk?? mcm tak caya niiiii

Nisa' Azman said...

wah, congrats fiqra & nusha..hehe..

Liling said...

congrats pada yang menang wei .HEHE.