:: Contest Aku Sayang Dia !! ::

ini adelah sticky post..
entry terbaru di bawah okep sygs,..

ika nak anjurkan lagi contest dan berharap kali ni memberangsangkan...
memandangkan lepas ni ikna akan bekerja and so jarang-jarang online...
so pe salahnye gaji yang ika dapat nanti ika share-sharekan kpd mereka yang bertuah..

 CONTEST AKU SAYANG DIA !!


copy banner ni if gambar bersama couple




copy banner if gambar dgn bff..


SYARATNYE MUDAH JER...

  • kena follow blog ika dulu okep sayangs...
  • copy banner and linkkan terus ke entry nie di atas mengikut kategori gambar yg korang mahu tunjukkan..( gambar 1st tu kalau korang bergambar bersama bf/gf and 2nd pic dgn bff korang)
  • letak gambar korang bersama bf/gf ataupun bff..tak kesah la tapi korang sayang mereka..
  • then sambungkan je ayat nier...AKU SAYANG DIA KERANA......(tok say panjang-panjag sangat yang penting boleh buat ika terharu abes la..)
  • last sekali tag 3 orang and make sure dorang tahu pasal contest nier...
SIMPLE AND EASY kan??

LAST DATE : 7 OGOS 2011..
HADIAH : 2  PEMENANG IKUT KATEGORI BERSAMA BF/GF and BERSMA BFF..

hadiah still misteri lagi buat masa nier..jangan risau, akan ada hadiah..da name pown contest kan.
pemenang akan di pilih berdasarkan gambar paling sweet and kata-kata yang ley buat ika terharu sampai nak menangis pun boleh gak lar...
ika nak tag kekawan ika and berharap mereka join juga..hope korang ley bagi supprt kat contest nie...


54 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

dear,akn ku join!!

thnx tag ea..

lmbt ag tu tarikh tutup..

=) good luck dear!!

ika said...

kena join taw..hehhehe..

chinoket said...

sya nk join,,,,tpi x bpa nk fham lar,,,,

ika said...

join k nt..
nt ika terangkan lek..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

heheh,ader perubahan tau!!

cer tgk pasal upadte ke 2 tu..

adil dh kot tu..heheh

ika said...

perubahan apakah???
nt ika tgkk

zety madu said...

tarikh tamat bila ni??

ika said...

zetty : 12 september..sempena ika msuk sem baru..

zety madu said...

saya dah join:
http://maduheart.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html

ika said...

thnx sebab join..

ika said...

thnx sebab join..

Nana said...

http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html

join

baby_wanie said...

baby wanie mahu join juga yerr....

http://babywaniesukacontest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html

♡♬♪ sHaKiRah HaRuN{。^◕‿◕^。} said...

dah join:
http://shakirahharun.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html

lya said...

hey you~
pe adiah cntest u ye . i tkde blog . boleh join x ? ;D
my friend yg bgitahu psal ni~ eyh..mane post pasal bff u ye..kwn i ade crite yg die bce kt blog you~ i nak bace..huhu~

♡♬♪ sHaKiRah HaRuN{。^◕‿◕^。} said...

sy dah join
http://shakirahharun.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html#comments

intan shafina said...

saya dah join...

http://syafizwan.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html

intan shafina said...

saya dah join...

http://syafizwan.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html

apik pehe said...

huhu..nanti apik try wat deh..hehehe

sarah harun said...

saya dah join..

siti nur sarah said...

saya dah join..

http://sitinursarahharun.blogspot.com/2011/06/assalamualaikum-hai-semua.html

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html

follower id : mama zharfan
email : suzie284@yahoo.com

:: Ika :: said...

salam awk saye dah jadi follower awk nanti jangan lupe follow blog saya pulak tau =) chentahati19.blogspot.com

NOOR FATIN said...

saya join!

check ye

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html

:)

faLiaa said...

hi ika!,aliaa join sini ya ^^
http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html


sila join contest ni juga ^^
http://aliaapunyabelog.blogspot.com/2011/06/contest-pengalaman-paling-gempak.html

Dayana AZ said...

wahh :) dayana ditag hehe, segan2. hmm nk join tp xbole pilih bff :( cne ni??

Dayana AZ said...

ika :( tp dayana xtau nk pilih, sebab semua kawan dayana bermakna dlm hidup, esp kwn2 dkt asrama an, semua ada kenangan tersendiri n jasa mereka tersendiri huhu susa :(.

ika said...

dayana : ley letak reramai..:)

Dayana AZ said...

http://www.herstoriie.com/2011/06/contest-dayana-sayang-mereka.html

hee :) dah. sorry kak ika sebab ramai sangat. tak tau nk pilih, satu kelas dayana syg, sbb mmg dr pagi smpi malam tengok muke dorg je mse form 4 n form 5.

ika said...

ta pe dayana syugs..jnji join..ngee~~

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

dear!! hntr link..

soei lmbt,lama dalam draft =)

http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html

Nisa' Azman said...

ika dear.. yg category couple tue utk bf/gf je ke? kalo wife/hubby xleh? hehe.. XP

ika said...

nusha : thnx join..heheheh

ika said...

nisa : leh sje..nge~~

hyemynameisrasyid said...

gudluck for this ^^

nia.myra said...

msih belum terlambat nak join kan kan kan,,,

http://diaries-chinoket.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html

:) wish me luck,,,

eintan nurfuzie said...

cik en join
btul x cik en buat?
http://nurfuziecontest.blogspot.com/2011/06/contest-aku-sayang-dia.html

cik kacak said...

good luck ;)

Kyairul Atyn (StarsMoon) said...

atyn nak join :)

http://starsmoondiary.blogspot.com/2011/07/contest-aku-sayang-dia.html

bunga said...

good luck..:)

aneng hitchies said...

join here

aneng hitchies said...

join ----> http://anenghitchies.blogspot.com/2011/07/contest-aku-sayang-dia.html

Nisa' Azman said...

join ye dear... ^_^

http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/07/contest-aku-sayang-dia.html

Nida said...

As-salam buat Ika..

Kak Nida datang mengambil bahagian.. moga ada rezeki...ameeeennn

http://along-nidar.blogspot.com/2011/07/contest-aku-sayang-dia.html

id follower: Nida

tq:)

Cik Rose Cute said...

join...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/07/contest-aku-sayang-dia_11.html

IBU AQIL said...

AKAK NAK JOINT..
http://ibu-aqil.blogspot.com/2011/07/contest-aku-sayang-dia.html

merahitujambu said...

GOOD LUCK KEPADA YG JOIN

misz fae said...

gud luck! ;)

Abang Stalker said...

klu macam ni la,jgn risau abg akn join k. ;)

Xavi De said...

kalau xkena tag, tp nak join jugak boley...?
(wat muka xmalu)

"Aku"....Nurul Azren said...

Cik Reen join... sudi melawat dan follow belog cik reen jugak ya... love yaa...
cik reen tggu hadiah besday cik reen 1-ogos nie dr kamuu jugak tau...hi3

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/07/contest-aku-sayang-dia.html

fiQ'Ra said...

assalamualaikum~ saya join yea =)

salam ukhuwah zulaikha ;)

saya da add awk kat FB
" Siti NorMastura"

http://fiqrakendet.blogspot.com/2011/07/contest-aku-sayang-dia.html

nelly said...

salam ika ..nelly dah join ~
:)

http://nellythestrange.blogspot.com/2011/08/contest-saya-sayang-dia.html

nelly said...

cepat ! tak sabar nak tengok pemenang ~
:)