ATTENTION !! UPDATE CONTEST AKU SAYANG DIA !!

SETELAH ika berfikir panjang sampaikan dua jari ika terhiris kena pisau ( sakit giler lah ) terlalu memikirkan ika mengistiharkan bahawa contest yg ika anjurkan iaitu CONTEST AKU SAYANG DIA terpaksa ditundakan last datenye di atas sebab-sebab yg tak dapat di elakkan..ika meminta maaf sesangat-sesangat kpd semuayg sudah menyertai contest ni...di sebabkan ika bekerja ika tak da masa nak nilai semuanya tambah lak internet di cc sangat slow...now ika nak cari lagi seorang juri utk adili contest ini gak..biar adil dan saksama..hope korang yg sudah join di harap bersabar ye..ika memohon maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki....terpaksa tundakan atas banyak sebab..


so ika ambil keputusan utk lanjutkan contest ni sampai ikaberhenti kerja nanti..so hati ika jadi tenang utk pilih pemenang..semua terbaik tapi ika mahu pilih lagi terbaik...hadiah still misteri dan kpd yg menang, hadiah akan terus di hantar ke rumah anda..

THANKS PADA YANG JOIN !!!
STILL ADA MASA LAGI UTK YG NAK JOIN...


p/s : nie pun online kat cc, very slow internet nak bukak blog korang....so its better guna laptop sendiri..apa boleh buat, tak da broadband..guna wifi je selama nie..hope korang memahami..sorry again..



4 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ooo,xpe2..memahaminya..

ambik masa yer dear..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

eh,td bkn dah publish ke dear??

fiQ'Ra said...

tak pe ika, sume menanti dgn brdebar tau~ hehe.. take ur time k dear ;)

ILA HonEyBuNNy said...

xpa ika...

jangan risau...pasti mereka semua faham dan memahaminya...