Bila menjelang PUASA..

Malam, tadi berakhirnya harapan rakyat MALAYSIA yg mengharap sangat skuad HARIMAU MALAY membaham skuad SINGA..tapi bagi ika kalah mereka bermaruah..mereka dah buat yg sehabis baik..TAHNIAH !!! kami tetap menyokong anda skuad HARIMAU MALAYA lebih-lebih lagi SAFEE SALI..( manis la dia..hehehe)




Bulan puasa bakal menjelang tiba dlm beberapa hari lagi..tapi ika still tetap kerja di tempat yg sama..nak kumpul duit poket utk raya nier...so berkemungkinan ika akan jarang online kat cc.tunggu cuti barulah ika akan curik masa utk online..so, terima kasih pada yg sudi join contest ika..last date 31 JULAI kan, bersamaan hari ahad, berkemungkinan besar nak cari pemenang tu lambat sikit...hope korang bersabar ye..


Ika plan mahu turun KL utk jumpa kawan matrik ika ahad ni.ada sesiapa mahu join tak???..dia nak belanja tengok wayang..jangan jeles...so di kesempatan nie ika mahu mengucapkan....

SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK KEPADA SEMUA UMAT ISLAM...BANYAKKAN BERAMAL IBADAH SEMPENA BULAN YANG MULIA INI..
PUASA JANGAN PONTENG-PONTENG..TAK BAIK TAW !!

6 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

slmt pose gak..

p/s: ewah,mai perak lau nak belnja.. =)

ika said...

okep..ika dtg..tgu !!

ZIPPO MILLER said...

Selamat Berpuase ye :)

merahitujambu said...

salam ramadhan

ZIPPO MILLER said...

nak join gak...nak ar nak arr

iPai said...

selamat menyambut ramadhan ..

saya singgah daripada blog abg stalker !!!