Duduk Kampus baru confirm KURUS....

SELAMA 4 bulan ika bercuti..ika kan bekerja di kedai makan, so memang naiklah badan ika..semua tegur ika dah gemuk... balik U pun ade gak yg cakap ika dah gemuk...memang kena flying kick gak lar dgn ika tyme tu gak !!


so, dengan ini ika berazam nak diet, tak mahu makan nasi, minum ais, berjogging sebab nak kurus punya pasal lar..... TAPI..... baru 2 hari ika di kampus baru ika ni..KAMPUS PEKAN,, ika terpaksa lupakan niat tu semua....

MENGAPAKAH ???


  • bayangkanlah, blok ika dengan kampus dah lah jauh..kena jalan kaki..dulu merungut kena naik bas nak pergi kampus dr hostel lama tapi sekarang ha jalan kaki kau... 
  • kafe pun sama jauh dgn kampus..sebijik je pulak tu...dulu bawah bilik je..tak payah nak comel-comel turun kafe taw...
  • kebanyakan kelas ika habis lewat petang..bila masa nak jogging..
so, rasa-rasanya cukup da buat ika jadi kurus kan....balik rumah nanti ada yg cakap ika gemuk lagi..siaplah mereka...


3 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

kamu dh cukup kurus la dear oi..akk ni ha,makin montel..ngeh3..

p/s: owh..assalamualaikum tu akk cari kat goggle image, pastu insert ahje setiap entry.. senngkan?? hek hek.

noorul aisikin said...

hehehe..kite tgk nnt k? :)

nelly said...

nak jugakk ~~