Putus sudahkah persahabatan itu ???

Sudah hampir sebulan klebih try contact, bagi mesej tak di balas, tepon tak di jawab, kalau tak de kredit pun tak kan tak boleh jawab panggilan tepon tu.. nak kata busy, tak kan 24 jam tak pegang hp kot.. tipulah sampai tak de masa nak tengok hp sedangkan selama ni takut buah hatinye merajuk sebab tak layan dia...



si polan : ika, kau kena tolong aku cepat.. tolong topupkan aku, urgent sangat..aku malas nak dgr 'dia' membebel sebab lambat balas mesej
ika :  aish, nasib baiklah kau member terbaik and aku siankan kau sebab tak mahu kau kena marah taw !!,jap aku pergi kedai topup..dah masuk bagitahu aku nanti..



bukan sekali dua jadi camtu, tapi dah banyak kali...  now, berita tentangnye terus lesap.. sedangkan segal rahsia dia ika tahu..

tipulah kalau tak kecik hati... tapi kalau betul dah tak mahu kawan dgn ika, bagitahu jelah.. persahabatan kita bukan sehari dua, bukan sekejap tapi bak kata kau gak

" kita berkawan sejak dari dalam perut mak kita lagi "

 ika bukan nak nyusahkan si polan ni, cuma nak bertanya khabar sbg seorang kawan.. bukan time ade masalah je baru nak cari kawan...

betullah kata Mr AR...

" KAWAN KETAWA SENANG NAK CARI, KAWAN MENANGIS SUSAH NAK DAPAT .."



sudah putuskah persahabtan kami ??? sebab dulu kau jugak kata, kita kawan selamanya....



p/s : ika de buat salah ke ??

6 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hati manusia mudah berubah..

makin comel blog kamu dear..

cntik assalamualaikum tu.. wat ea??

cer ajar akk..

P/s: akk takde tutor tu yang..kena try tgk wanhazel..

yen(toka ziizokukuto) said...

adik ada gak pengalaman camni,,maybe kita terlampau lurus dalam persahabatan,,,ramai yyg amek pluang,,akak sabar yer

ika said...

kaka : uh a pasal..rse sedih je..errr..


p/s : tgk tuan blog makin comel kn..heheheh

ika said...

yen : nasib bdn..:)

ika said...

kaka : uh a pasal..rse sedih je..errr..


p/s : tgk tuan blog makin comel kn..heheheh

diana said...

sabar je la..
kawan macam ni memang ramai..
kat mulut je kata kawan ..kat hati kita cuma tempat melepas keluh kesah je..