Tolong hentikan habit buruk anda !!!

korang ada habit buruk tak ??



kalau habit itu good habit ok tak pe lah, tapi kalau yg bad habit camne ye?
ika ade habit burk taww... malunye nak cakap..tapi tak peduli sebab ika nak berhentikan habit ika itu sampai sekarang tak boleh-boleh berhenti..mane tahu korang boleh tolong ika...

apakah DIA ??


MEROKOK ?? ( ade pulak)
KENTUT KUAT-KUAT ?? ( coverlah beb)
SENDAWA KUAT-KUAT ?? (opsss, confirm kena reject depan mak mertua ni)


tapi ni bukan habit buruk ika oke..
habit buruk ika ni yg memang sukar ika kikis...
ika suka tarik and cabut rambut ika...memang dalam sehari tu kalau tak tarik rambut tak sah.. rasanye kalau kumpul rambut ika yg ika cabut and gugur setiap hari dah boleh buat rambut palsu taw..
family ika dah penat membebel pasal habit buruk ika ni..

" nasib baiklah kau keluar pakai tudung, kalau tak depan pakwe kau dok sibuk tarik-tarik rambut. "


nasib baiklah rambut ika agak lebat.. bak kata family ika macam hantu kak limah..kejam giler..sentap mek taw !! so tak de lah botak lagi rambut ika.. 

apa yang patu ika buat utk hentikan habit ika ni ?? selain botakkan rambut ika oke !!!



12 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha..botak pon comel apa..

tryla dulu syg..hakhak..

ika said...

kaka kejam..tamaw kwn kaka

Zaf98 said...

tak pena plak denga ada habit tarik rmbut.. huhuu~ gmba baby tu cumel laa..

Liling said...

HAHA. ni tabiat buruk yang biasa je.

zieyRa suLLey© said...

agree !!

Redbloodsnow said...

hehe..ingatkan yg itu td tabiat buruk ika. tu yg terkedu kejap part merokok tu..HAHAHA. rupanya BUKAN :P

psstt...zie dulu pun suka tarik rambut taw :D

M Fizan said...

huhu..habit buruk memang lar ada.. nice topic.. macam mana lar nak berubah nie.. arrrrr

ika said...

zaf98 : rmai la..mey try wat..

ika said...

ziera : hehehe

ika said...

zie : wah..habit sme la..hehehe

ika said...

zie : wah..habit sme la..hehehe

ika said...

fizan : tarak tahu la..errmm~~