Best sangat ke dapat kapel dgn orang popular ni ??

Ramai orang bangga dapat kapel dgn orang yg popular..popular dari segi apa ??

hensem, kacak macam AARON AZIZ (seyes jatuh cinta sama dia,oppsss )



cantik, comel macam sape ye ( susah betul nak cakap..lidahku kelu)


bagi ika memang bangga sebab dapat takluki dan miliki hati mereka..yelah,sedarlah diri ni tak secantik mane..comel sikit tu ade lah.. tapi...sudah bersiap sediakah korang semua mengalami situasi seperti ini ??



  • kalau dah femes tu confirmlah ramai peminat an..bak kata all the artis.. " tanpa peminat siapalha kami "..kalau korang tu cemburu mengalahkan orang buta, lupakan saje lah niat korang nak kapel dgn orang femes ni..
  • kalau korang tak jeles pun,( tunjuk gaya awek,pakwe mithali lar ni sbb memahami) tapi orang lain pulak yg jeles lak dgn korang.mana tak nye, mesti dorang akan bandingkan korang dgn kapel korang sepadan ke, sesuai ke and pastnya ramai cakap tak sesuai la, tak de taste lar.. wah, tetiba teringat drama YOU'RE BEAUTIFUL di mana semua peminat menangis bila dapat tahu artis pujaan dorang bercinta sudah..


so, korang rasa best tak kapel dgn orang femes ni??

p/s : banyak lagi nak cakap...tapi takut ade yg tak puas hati pulak..

14 comments:

Ku Azhar said...

sebolehnye xnk..hidup xde privasi

yen(toka ziizokukuto) said...

sobs sobs,,,sedih dengar entry couple couple ni,,hahaha

Kongsi Apa2 Aje said...

salam BW disini
sudah 4low kamu..mekasih coz sudi singgah di blog kongsi yer

huhu..setiap org ada jodoh masing2 wak. allah dah ttp kan..kalau dah jodoh awk ngn si kacak bergaya..terima jelah...ekekek :P

ika said...

ku azhar : tahu tak pe..

ika said...

yen : wah3..nk ngis plak..nah amek tisu ni..

ika said...

kongsi apa saje : hehehe..wallahualam..:)

noorul aisikin said...

hahaha..klula aiman tu famous cmne eh ika?ngeee ;P

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk..shapit pemeske??
huh..pemes skit aje coz terlibat dgn gig..

ceh!

apik pehe said...

hahaha..best tu memang la tumpang popular..hehe..tapi kena banyak bersabar laaa..hehe

ika said...

ikin : femes ke beliau..:P

ika said...

kaka nuyu : aiyakkk..nympt promotr kefemsan owg uh..:P

ika said...

apik : cm niat suda..heheh

.diannorhayati. said...

hee. 4 me cple dgn sape pon xkesah..

hehe. yg penting camne kite jage relation kite. hee :D


btw,thanks singgah my blog :)

ika said...

diannorhayati : btol3