tak boleh nak online selalu..

Lama juga ika tak update blog ye... bukan apa, nak kata busy tu tak lah tapi...... ( boleh tak ika meluahkan perasaan kat blog ika ?? ) 
actually laptop ika ni tak boleh nak detect line wifi bila guna kabel..kat hostel sekarang kalau nak online kenalah guna kabel baru dapat online..tapi laptop ika tak boleh pun detect line guna kabel..

FRUST !!!

apa yang patut ika buat ye ?? tambah lak ika ni memang buta it tentang laptop ni..jujur ikhlas dari lubuk hati. mesti gelakkan ika kan...lagipun internet itu penting utk student cam ika kan,kan,kan..bukan just utk berfacebook,berblog semata-mata...


so, ika terpaksa pergi library utk online semata-mata...and harapan utk mengupdate blog setiap hari maybe hanya tinggal angan-angan  je..




HELP ME...ika memang kebuntuan ni..nak beli broadban buat masa ni tak mampu lagi...

8 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

olololooo..cian nya dia..

ika said...

taw tape..:(

fiQ'Ra said...

relex la ika..hehe, meh2 guna beruk band :D

p/s: ehem, nape blog nmpk lain? hihi~ nice

Cik Azizah said...

ika study lagi ke? pakai la pakej broadband rm50 je..hehe xpe2..study dulu k..on9 kejap2 tp manfaatkan sepenuhnya..hehe

ika said...

fiqra : hehehh..pnjm beruk band uh..

p/s: otw renovate belog

ika said...

cik azizah : waH...nk online gak...

apik pehe said...

ika..cuba check balik driver kabel lan...maybe tak install...

ct N honey said...

sabar lah,biarlah tak selalu up date entry dari tak dpt langsung