OMG !!! BELOG IKA DIREMOVE..JANTUNG BERHENTI SEBENTAR...

serius..dengan line yg sangat lembap, tambah lak dgn ketidaksabaran ika bila line lembap memang ika main tekan-tekan, buka new tab melambak-lambak dan tetibe......



BELOG IKA DI REMOVE....
(tak sempat nak print screen pasal blog ika di remove)



memang terkejut mengalahkan beruk la..cepat-cepat ika tanya blogger yg rapat dgn ika...sayang beb dgn belog ika ni..even cikai,tak femes,tak ramai folower tapi segala usaha ika selama ni tak mahu lah jadi sia-sia..


cepat-cepat ika post kat facebook..minta bantuan blogger lain utk selamatkan blog kesayangan ika...


thanx a lot to KAKA NUYUI and NELLY sebab sudi tolong ika...lebih2 lagi kaka nuyui yg comel..sayang ketat-ketat kat dia...




now.hati sudah lega..baru boleh study dgn tenang..
PEACE !!


13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hehe..kaka risau gak tau..

kaka tak pnh jd gtu...

cuak ar t!

merahitujambu said...

cmne leh jadi cmtu?dia renovation je kan

AZZSHA said...

npe ika?
huhuh..
sha punye blog nie sha x leh nk balas komen..sakkit tuii..xtau nk wat cam ner...org je leh komen kt sha..sha nk reply...xleh

ika said...

kaka nuyu : ayookk..tgu turn je la..

ika said...

mrahitujambu : tataw la..ermm

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh pasni kalau adik kena,,dah tau la nak cari sape :)

ika said...

yen : wah2..cri akk a uh..heheh

Redbloodsnow said...

Haa...kes ni akak dh kena taw. jatuh jantung akak. akak lak takde siapa yg tlg bantu.

nasib baik akak dpt solve sendiri...hehehe. pastuh akak terus tuka password :D

Zul Fattah said...

apasal jd cam tu? ko buat pe?

ika said...

redbloodshow : uh a psalll gugur jntung..

ika said...

zul : mne a ak taw

..cik gugu.. said...

huhu nsib bek berhenti sebentar je ;p

ika said...

nceb bek ta benti tos..