Blog dah bertukar wajah, now tuan blog pulak..

DULU memang ika tak minat gilerlah dgn selendang a.k.a shawl, tudung syria dan seangkatan dgnnye.. even roomate ika buat bisness shawl and semua romate ika kalau keluar pergi kafe pun pakai shawl sedangkan ika memang setia dgn tudung biasa..eceh..tapi bila cuti sem hari tu, rasa cam da malas nak pakai tudung biasa ni..bukan apa, ika kerja, so actually malas nak gosok tudung..LETIH beb..and now...

and Mr AR cakap gak ika tak sesuai pakai shawl.nampak bulat mukanye.dating tak payah pakai shawl.so time tu memang ikutlah cakap dia..but now, ika ingkar dah arahan dia..hahahaha.memang contoh awek mithali...


tyme ni hangout with member u.Mr AR tak de, ade makmal kat KL.terus gak send mms .kih3.gedix


taraa...1st trial ika pakai shawl pashmina...hancus..buat style sendiri even ambik tutor dgn youtube..dan yang paling penting sekali bila Mr AR say..

" LAWA. yg ni aiman suka, tapi kalau nak dating pakai memang tak lawa lah. nanti pakai helmet.kemek lak shawl ika"



ingat senang nak Mr AR puji ke.memang tersenyum lebar ika masa tu..tak peduli, nanti dating pakai gak..hahahaha..


p/s: memang dah malas nak gosok tudung sekarang..tarik shawl, belit-belit buat style sendiri.

8 comments:

Cik TeN10 said...

i dh lama tggalkan tdung bawal.. alasan utama malas iron ! haha.. drpd tdung bawal berubah ke shawl.. pastu skrg ni kl malas nk belit shawl tdung syria mnjadi pilihan i.. xyah nk pin segala.. saruk je kt kepala.. mmg mudah dan jimat masa2 nak2 time terlewat nk gi kuliah.. hihi

ika said...

g datuing je kai shawl..g kleas tarik tudung syria.hehehe

sweety_nur said...

so sweet dear....

ika said...

thnx darling

..cik gugu.. said...

msti kembang bontot incik abg puji. hek hek hek~

ika said...

shz..cover2 ni.kih2

yen(toka ziizokukuto) said...

tak paham lah jenis2 tudung ni hahah

cik ika said...

search google.kih3