aku menangis teresak-esak kerana movie nie..

Disebabkan otak ika jadi blur memandang note PLC..ika ambil keputusan layan movie nie dari pukul 11.45pm until 1.30am.. serius sedih beb!! selalunye kalau ika teremosi tengok movie nie tak de lah sampai teresak-esak.. tapi kali nie sampai baju ika basah dek kerana tangisan ika yg tak henti-henti ( roomate ika pun dongar ika menangis..malunye..)

HEARTY PAW









kalau korang nak tahu sinopsis movie nie klik SINI...


PALING SEDIH tang HEARTY kena belasah dek selamatkan CHAN..time tu menangis abeslah ika..



p/s :biarpun anjing adalah haiwan yg haram bagi kita sbg seorang islam utk dibela, tapi ika still ada juga rasa sifat perikemanusiaan taw..

13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

erk..xleh tahan lau tgk citer sedih2 ni..waaa..

era kecik said...

jap, cerita korea ke ni? :)

merahitujambu said...

korea eh??

era kecik said...

era tag cik ika :)

http://budakkiutmiut97.blogspot.com/2011/11/giveaway-7-days.html

adieyb said...

cambest je cite ni .nak tengok laa :)

cik dot said...

huhu. sdih bebenorny smpai teresak2. huhu

ILA HonEyBuNNy said...

eh ramai ka cita neh sedihhh..

ila xtgk pun....kena tgk jugak neh...

hehehe...

Pendamba Mawar said...

ika.. nah tisu..lap hingus tu

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh,,,anjing tu kiut :)

Nizam Ijam said...

alolololoooo... ciannya...hu2

cik ika said...

sis yui ; nah tisu..hehehe

cik ika said...

sis yui ; nah tisu..hehehe

RinsyaRyc said...

ade cite jepun jugak, die dpt anjing mak die bagi. die syg gile dngn anjing tu. tapi bila die besar, die ada kerja, die jrg jaga anjing tu. then anjing tu mati >=

akak menangis bagai nak rak. seminggu rasa sedih~