Balas mesej lambat pun nak merajuk..

Nak story something nie..


Si girl tgh kebosanan lalu terus menaip mesej utk diberikan kpd buah hatinya, memandangkan memang itu kebiasaanya dikala kebosanan,..



Girl : Moninggggg sayang..

5minit kemudian barulah dapat balasan.

Boy : Moning.

Dalam kepala si girl, pikir nak balas apa ye.. asyik si girl nie je yg mesej dulu..so, si girl pun balas lar..

Girl : =) ( bagi gambar smiley je, nak tengok si boy mulakan dulu perbualan)

10 minit kemudian..ok fine..si boy ni tak nak mesej dah..

Girl : err.., tak pelah..awak busy ye..sorry menganggu awak..
*terus letak hp buat kerja lain..

Bbeepp..

Boy : La, tak habes-habes nak merajuk. balas lambat sikt majuk.

Girl : yeke saya selalu macam tu ??

Boy : tak delah, tapi kalau saya balik rumah je..

Girl : Sorry, saya takut awak terlupa kat saya..


Ok, fine..girl memang mudah merajuk ye kalau lambat balas mesej ??



sekejap !!

nak buat pengakuan ni..si girl tu ika, si boy tu Mr AR..hik3..
bila Mr AR cakap macam tu, terus ika minta maaf, and tak merajuk lagi.

*merajuk lama-lama rugi beb..

29 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hakhak..akk dh agak pon..hihih..

Redbloodsnow said...

pssttt...kalau akak kan ika...if dillah lambat bls msg kan. akan tak majuk. tp if dia lambat answer call akak...haaa tu yg nk buatkan akak merajuk 44 malam...HAHA :D

cik ika said...

sis yuiu : aishh..kuat btol intinctny..hehhehe

cik ika said...

sis zie : kami ta pnah tepon2 ni..huuu..sadis an2..

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

hehe~ takmo lah merajuk2..dia dok kat umah tu banyak keje kot nak tlg parents =)

Marina said...

dulu mase akak bercinta, bf cal byk kali tak angkat akak cal umah dia terus...rupe2nye mak dia kater dia solat...sejuk hati akak dengar..

cik wanie Lovela (CWL) said...

bila lambat balas girl akan pk bkn2

era kecik said...

alolo, merajuk pulak kak ika.. hehehe.. ala, biasalah tu.. ngee~

hanabunga said...

kadang perlu gak merajuk dear.serius! :D

Pendamba Mawar said...

bior je la majuk ada sy kisah..haha..:P

cik ika said...

khumaerah : wat rugi je maajuk kn2.

cik ika said...

marina : sejuk gak dgr law cm uh kn..

cik ika said...

CWL : taw ta pe..

cik ika said...

hanabunga : ouh yeah.. setuju !

cik ika said...

era : nk majuk jugak..hee

cik ika said...

PM : smpai hati woo..

fiQ'Ra said...

haha.. ok la tu ika merajuk.. bole tgk si dia pujuk ke tak.. wahhhh, kalau jd kat mas, ngamuk sakan la dgn incik fiancee.. :D

cik ika said...

fiqra : mslhnye die ta pujuk pown..huu`

SpeakerSekolah said...

Dh lumrah pmpuan mmg suke mrajuk..kdang2 nyampah kdang comel pulak kalo mrajuk..wahaha

cik ika said...

speakersekolah : ello..comey je aw..

fierul said...

lau awk dlm situasi cmtuh . sy plak dlm situasi laki tuh . hehe boy sy mcm awk . :P

Norlida Ramli said...

hehee..mst dah agak dh tu mst ika..hihi..

ala normal kot pmpn suka merajuk..wink~

Daddylicious said...

merajukla best boleh menghada2...hehe

RinsyaRyc said...

adeyh.. nak ckp ape ek? wuwuw... so suweett...

cik ika said...

fierul : terbalik pulak

cik ika said...

norlida :kantoi.hahaha

cik ika said...

daddy : spe nk mngada2..hik3

cik ika said...

rinsya : sweet?? hik3

ILA HonEyBuNNy said...

hehheheh...

girl mmg cm tu kan...sebab ila pun gitu gak..kekekke