Arggghh.. Fed up lar macam nie !!

sekarang ni ika didalam mood study..

v
v
v
v
v

teringat pulak kat Mr AR..eceh !




bila study mesti nak dengar lagu
v
v
v
v
v

feeling pulak dgr lagu SOMEONE LIKE YOU






alang-alang semalam baru download MINI LYRIC bajet la boleh karok sambil study.. da pakai headphone kat telinga memang confirm melalak habis..tak peduli suara sedap ke tak, roomate pun pakai headphone jugak..


lagu ni khas ditujukan buat PM..eceh..bajet ade mic je dlm bilik




bila bosan pandang buku, mulalah godek-godek notebook, nak blogging line lembap time camni, so bak kata Mr AR, TRY AND ERROR..ok, main sungguh try and error Mini Lyrric utk tahu apa lagi yg ada kat software ni.


tetibe..

arghh.mencilah..tak mahu study dah...






ha kau ! hilang terus lirik lagu tadi...
arghhh!!!
hangin je badan..
install banyak kali tak jugak keluar lirik lagu tu. Mr AR pun dah penat membuat soal jawab dgn ika(almaklumlah ika bukan pandai bab-bab software ni)

AT THE END....



tutup buku,tutp lecture note.tak de mood dah nak study...so,buka blog..blogging sokmo...itupun line cam siput je..tambah lagi hangin..



*hangin ni, baru nak karooookkkk...



p/s: cepatlah Mr AR balik Kuantannn...

17 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hakhak,mcm2 kamu ea ika..
meh karok dgn akak..

Pendamba Mawar said...

study la budak

Siti NuruL Ain said...

Amboi..lagu someone like you tu yg tak tahan...


macam same je kes nie with me..hehe..tapi saya dah ade lame dah minilyrics..hehe..;)

Liling said...

cutiiiiiiiiiiiii. yeahhhhhhhhh

♥ MRS ZACKS ♥ said...

hakhak sabar ye. takmau laa mrh2. nti x comel tau :)

yen(toka ziizokukuto) said...

wah,,suka karok jugak ni,,,bakat terpendam ea kak,,hehe

ZichiEqaa said...

kalau dah jd blogger tu memang tak boleh lari dari blog kan ? hehe :)

SpeakerSekolah said...

Patut la hujan xbrenti..ni la puncanya..wahahaha..

cik ika said...

sis yui : jom2 karok..hehhehe

cik ika said...

PM : baiklah pakcik..

cik ika said...

ain : mint giler lagu uh.

cik ika said...

liling : cuti kejap je uh..:P

cik ika said...

mrz zack : hahaha..tamaw da mawah..ta comel lak t

cik ika said...

yen : bru taw ke..

cik ika said...

zichieeqa " taw ta pe..hehehe

cik ika said...

SS : hahahha..ika ker puncanye..

ILA HonEyBuNNy said...

haippp dear...

p study...hehe