Blogku temanku dikala kesunyian..

Bangun seawal pagi buka noteboook, tengok blog, memandangkan line pun laju awal pagi..then baru buka buku, dah dapat sikit ilmu, buka buku lain..then rehat sebentar, buka blog balik..

itulah rutin harian ika..tambah pulak ika cuba belajar membahagikan masa dg study and berblogging..

tapi...


ika rasa sunyi sangat dalam bilik ika. masing-masing buat hal sendiri.. bercakap bila perlu and kadangkala lidah ika jadi kelu nak ajak borak sedangkan hakikatnya ika ni banyak bercakap..





so, dengan berblogging ika dapat luahkan apa yg ika mahu luahkan.gembira,sedih,marah..
dan ada yg sudi dengar luahan ika..



terima kasih....









29 comments:

cik toinktoink (CT) said...

hye ika .. kwn2 blooger kan ade ..soo ..tak yah sdey2 oke ...:))

Marina said...

study rerajin... :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

akk mcm kamu gak..blog tmpt luah..cam dah takde kwn..waa~

era kecik said...

hehhe, serupa gak ngan era.. bloglh tempat era kongsi segala-galanya dengan pembaca blog era.. :D

cik ika said...

CT : hyep ct..ya ade kwn blogger,hapi sudahh..

cik ika said...

marina : ok dear~~

cik ika said...

sis yui : ika kn kwn sis juga..

cik ika said...

era : kite geng..hehehe

Ardini Humaira said...

Best kan berblog :)

P/s: kalau pos biasa rm1 dear ^_^

Qaseh Qistina said...

bila masing2 buat hal sendiri mst kita sunyi kan..tapi kadang2 kita perlukan kawan yg real depan mata utk bersembang or luahkan perasaan..lebih dekat rasanye..

Saiazuan said...

agree.. time sunyi2.. kwn2 blog yg hiburkn kita dengan entry2 diorng :D

kozumi_ro said...

koa lau nk luahkan prasaan dengan cara buat art hihi...tu je koz pandai wat...lau nk luahkan dkt blog koz mmg x bapa pandai nk reka2 ayat:P

apa2 pun ika jgn ar rasa sunyi...kamikan ada...

Juliet_iRa~" said...

uhuu...
xpe2..

kat blog rmai kwn y mendengar..:D

cik ika said...

ardina : tq dear..

cik ika said...

qaseh : yup..i need real one friendz.

cik ika said...

saiazuan : yup..syg kawan blogger..

cik ika said...

kozumi : jgn tglkni ka aw..

cik ika said...

julie : yup2..

Nyamuk Terbang said...

btl2 blog la tmpt luahan hti

RinsyaRyc said...

<----pon same. blog tempat meluahkan apa yang bermain di minda.. bnyak tanda kerja dan tanda seru.. ceh, ngengada.. hek2

cik ika said...

atie : yupp,,

wahida said...

lor...sian ko...napa dorang buat hal memasing je? huhu...

cik ika said...

do noe la wahida..

SpeakerSekolah said...

nape??gaduh ke ape??biasanya bilik pompuan la yang paling kuat bergosip..kekeke

acheeqa farhana said...

ye..setuju..blog mmg medan terbaik utk luah psaan..at least, tak la sakit sgt pendam dlm hati :)

Ungu Violet said...

study leklok yerr...chaiyok2..hihi

ILA HonEyBuNNy said...

xpa...bila berblog sekurgnya kita ada kawan di alam maya kan...;-)

fiQ'Ra said...

tak pe, kawan2 blogger kan ramai ;) semua sayang ika termasuk mas.. hehe.. bila laaa nk jumpa blogger2 kan :D

Pendamba Mawar said...

hehe kawan blogger kan ramai