Gemuk dgn Kurus, korang pilih yg mana ??

KUCING memang dah sinonim dgn kecomelannye kan. tapi antara gemuk dgn kurus mana lagi korang rasa macam geram je tengok ??


vs



mesti kebanyakkanya memilih yg gemuk.. nampak lagi comel and geram lar..


tapi, bagaimana pula dengan manusia ??
yg gemuk atau yg kurus menjadi pilhan korang??


vs




or


ika kategori gemuk ke kurus ni? ada hati suruh pilih aku..hahaha



 ---ignorekan saje gambar kepoyoan ika---

mesti kebanyakkan pilih yg ade pinggang ramping 24in, body mantap ade 6pack lagi tu..kan,kan,kan..baik nagku cepaT...
cuba bagi pendapat sikit..

*idea nak tulis entri ni datang masa ika terjumpa kucing gebu kat kafe..geram giler tengokk..rasa nak picit-picit je..



p/s : time ika deactivate fb la ramai yg ajak join GA, segmen, contest yg sewajibnya kena LIKE page dorang..ala..cam suruh on balik je fb nie..

24 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

suka kucing mok..

manusia??mana2 pon leh..janji hati baik..

Saiazuan said...

klu time blum kawin, sume nak kurus je.. ble da kawin, da x kawal berat badan.. huhu

cik ika said...

sis yui : yup2..

cik ika said...

saiazuan : taw ta pe..setuju sgt..

ILA HonEyBuNNy said...

ika sayang...mesti la ika kurus kan..heheh

kucing lau gemook malas tau..cm kucing kat umah ila..asyik tido ja..ehhehe

fiQ'Ra said...

hehe, bg mas kucing ke manusia ke, dua2 comel kalau demok.. nak pelokkk pelokk rasa :))

p/s: gmbr yg bawah sekali tuuuu, sapee eh? comel nyaaa =)

zaty said...

haha.kucen gemok tu jenuhlaa nk dukung kann. :P

cik wanie Lovela (CWL) said...

dia slim..huhu kita kurus over slim

Lea Isnawi said...

ika comel. kucing tu pun comel.

yen(toka ziizokukuto) said...

huhuh,,,akak,,,seimbang lah :) ,,yen je yg tembam,,mcm akak cakap tuh hehe,,uwh kcing kafe,,cam kenal jek,,heheh

budak penjara said...

ko kurus pon tak..gemuk pon tak.. montel myb..haha

budak penjara said...

ko kurus pon tak..gemuk pon tak.. montel myb..haha

cik ika said...

ila ; amboi..kna ajak kucing ila p exercise ni...

cik ika said...

mas : peluk due2..hik2..sape erk..ta knal la..hehehe

cik ika said...

zaty : patah la tgn nk didukung..hehehe

cik ika said...

CWL : kucing uh gemukk..hahahha..

Pendamba Mawar said...

pilih mana yang baik

cik ika said...

yen : bukan kucing uh la..:P

cik ika said...

lea : lea lg la cumil..

cik ika said...

budak penjara : chubby uh slow ckiit..hik2

Woofer Storm said...

sy dgn ini nak pilih ika..boleh??hehee

cik toinktoink (CT) said...

tak kesah gemok ke kurus ..
yg penting boley trime seadanye kiter :))

PinQib said...

stuju cakap cik nuyuiiiiii =)

Suara Kalbu said...

Tucing dumuk lebih somel dan geram tapi tucing kurus pun ok.

Kalau manusia, gemuk atau kurus.. tak kisah yang penting berakhlak baik