Segmen " 5 Pasal CINTA "

Segmen tentang CINTA.. kenapa buat ika rasa teruja nak join ye ? hak3..
*obcoz la nak storymory pasal sidia dan ingat kembali kenangan-kenangan terindah with him..

jom join segmen ni dgn KLIK banner \..




--Soalan-soalan cepumas yg harus dijawab--



1) Dalam percintaan korang ada tak lagu khas untuk percintaan antara korang? Kalau ada apa lagu itu????

Apakah LAGU khas utk kitaorang ye ?? jappp..pikir sebentar..oh, kami kaki karok.asal jumpa je pergi lepak karok..so, bermacam-macam lagu yg kitaorang suka kitaorang melalak.so,kesimpulannya, all lagu yg kitaorang nyanyi tu kira lagu percintaan kitaorang la.. * boleh tak?
cuma kalau bab lagu yg ade kena mengena dgn orang ketiga, memang mata bulat ika terkeluar dan bertanya soalan cepumas.. " aiman ada orang lain erkk..cepat bagitahu.." hahaha...


2) Korang dan kapel ok jer memang tak ada nampak perubahan pun,memang nampak korang yakin yang pasangan korang itu seolah memang nampak akan setia pada korang,namun,jika kapel korang tiba-tiba menghantar mesej pada korang berbunyi seperti ini " awak,maafkan saya,sebab saya bukan yang terrbaik untuk awak,awk boleh memiliki yang lebih baik daripada saya,maafkan saya,saya tak dapat teruskan perhubungan ini!" haa.. apa perasaan korang kan pada masa itu ??? dan apa tindakan yang korang akan lakukan sejurus menerima kenyataan seperti itu???

-->> MENJERIT, PENGSAN..terkejut beruk beb kalau dia hantar mesej camtu..tak pernah dia bagi mesej serius like that..confirm ika akan minta penjelasan yg sejelas-jelasnya.jangan sampai ika datang rumahh dia, lagi parah kan-kan..


3) Jika korang clash, apa lagu yang paling sesuai dan ingin korang tujukan pada diri korg dan kapel ??? kenapa lagu itu korang pilih ???

JANGAN MENANGIS SAYANG, by SHIMA dan ONIE.. serius lagi nie buat ika meleleh habis.. pernah gaduh dgn dia, kat kepala masa tu ligat dgn lagu ni..and that time airmata tak henti-henti menangis keluar..malunye..hehehe..
*tapi dia tak pujuk pun..sadisnye..


4) Kapel yang kelakar,kaya,hensem,cantik,pandai dan sebagainya,yang mana korang lebih pilih??? kenapa?

obcoz lar yg KELAKAR..barulah happening je hubungan tu..like pelangi yg berwarnawarni even memang  pelangi itu warna warni..*budak tadika pun tahu la cik ika..
tambah pulak kitaorang dah hampir 6tahun kapel..tipulah kalau tak rasa bosan..tapi yg penting, pandailah mewarnai hubungan itu like PELANGI..


5) Pada korang,kalau bercinta tu harus ker buat post kat fb atau twitter dengan ayat seperti ini " ilove you sayang", "rindu kat dia", "tanks syg sebab blnje ayg td" dan macam-macamlah sampai semua orang tahu..haruskan begini?? kenapa??

HAHA! malu lah bak jawab..sebab ika ni dlm kelas terkenal dgn pengudate status fb terbanyak..sampai kena nganjing je dgn member kelas lagi-lagi kalau update status pasal dia..tapi nak manja-manja tu tak de lah..mana boleh manja-manja dpn orang, *malu lar..




disini ika sertakan gambar buah hati pengarang jantung hati limpa usus ika yg telah bertakhta dihati ika sejak 1st MAC 2006..
*paru-paru utk JANG KEUK SOK..muahahaha !


Mr AR, terimalah kek cintaku ini sbg tanda terima kasih sebab sudi terima diriku yg banyak kekurangannye..
*pix bufday tahun lepass..

35 comments:

Pendamba Mawar said...

cinta??er

Siti NuruL Ain said...

huiyoh..semangat tu..huhu..

cayalah cik ika..;)
fuhh 6 thn kapel.. hebak hebak..
salute for both of you..;)

robowtasmara said...

<--- xde boyfren, sedih kan xD

cik ika said...

PM : why?? err..

cik ika said...

ain : wah..malu sungguh nie...

cik ika said...

robotasmara : jgn a sedih2..nt ika bg pnjm jang keuk sok keyh..hik3

Kazen said...

baguslaa rajin join segmen camnie...sy xminat segmen2 nie haha

Entri terkini | Wordless Wednesday 19 | My New Header

yen(toka ziizokukuto) said...

wah :) so sweet,,nak join kaok leh??heheh

fiQ'Ra said...

sweetnya ika ni... syg sgt kat aiman yer.. hehe.. lama korang brcinta.. tak sabar nk mkn nasi minyak korang! wahhh.. hehe :))

Juliet_iRa~" said...

wahh..hee..

seronok kan cte psl cinta ni..:))

sbb teringat ms zmn2 mula kenal dl..

heeee

cik ika said...

kaen : segmen cmnilah bkobr2 nk jwb..hehehhe

cik ika said...

yen :cibuk je nt..hehehe

cik ika said...

mas : ika pulak ta sbr nk kn nsi minyak mas gn afiq..

cik ika said...

juliet : hee..memahami sungguh..

nuyui a.k.a miss YUI said...

ewah2..hehe..

Redbloodsnow said...

perghhh! 6 tahun uols kapel dik. solute lah :D

cik ika said...

sis yui : eceh3..

cik ika said...

sis zie : uh yg ta sbr nk kawen ni.hahhaha

PinQib said...

hehehe... jiwang skittttt =0 fes time singgah

ieyza afieyna said...

pergh lame nye..

klo ade jodoh kwen la.. jgn tunggu lame2.. hehe

RinsyaRyc said...

<=----jantung hati untuk kim hyun joong. #tetiba. = ="

Nizam Ijam said...

xpandai bercinta nie...hehe

Abg Stalker said...

HAHAHA...comel la korg.abg x tahu bercinta. ;P

cik ika said...

PinQib : sikit je..alaaa...huhu

cik ika said...

PinQib : sikit je..alaaa...huhu

cik ika said...

ieyza : jgn tunggu lama2 nt lama2 die d kebas owg.tamaw3..

cik ika said...

ieyza : jgn tunggu lama2 nt lama2 die d kebas owg.tamaw3..

cik ika said...

ieyza : jgn tunggu lama2 nt lama2 die d kebas owg.tamaw3..

cik ika said...

ieyza : jgn tunggu lama2 nt lama2 die d kebas owg.tamaw3..

cik ika said...

ieyza : jgn tunggu lama2 nt lama2 die d kebas owg.tamaw3..

cik ika said...

ieyza : jgn tunggu lama2 nt lama2 die d kebas owg.tamaw3..

cik ika said...

risya : cm knal je beiau..wah, ika pnye jugakk

cik ika said...

risya : cm knal je beiau..wah, ika pnye jugakk

cik ika said...

nizam : jp lg pnai la uh..hehehe

cik ika said...

abg stalker : tipu ni..hehhehe