Berahsia Sokmo macam bagus sangat je...

RAHSIA..setiap orang mesti ada rahsia kan-kan.dan hanya segelintir orang yg tahu rahsia kita..korang pun mesti ada kan rahsia yg hanya orang tertentu je mengetahui...


kenapa perlu berahsia?? lagi-lagi bila dgn orang yg dekat dgn kita??
bikin hal nak sendiri-sendiri je..tak mahu share-share...
tanya masalah ika bukan main,
tapi bila ika nak tahu masalahnya..
( dah update status tuh macam perli aku je)

TAK DA PAPELAH, BUAT MUKA SENYUMLAH, TUKAR TOPIKLAH.
ni lah yg ika dapat..


kekadang ika terasa juga bila berdepan orang yg berahsia sangat ni..memanglah nampak je ika ni tak kisah, tak ambil serius pun tapi dalam hati tak da siapa yg tahu..




now, bagi ika rasanya, no more istilah SAHABAT BAIK ADA DIWAKTU SUSAH DAN SENANG..
dah kalau semua hal nak berahsia sangat kan..

terasa diri ini tak wujud pun..



jangan terkejut andai satu hari nanti persahabatan itu akan terjejas...

p/s: hati ini SENTAP lagi..

13 comments:

era kecik said...

kadang-kadang kalo berahsia sangat tak baik jugak.. :)

Pendamba Mawar said...

napa ni ika?why??????????

RinsyaRyc said...

asal jgn jadi hipokrit.... #buat depan kita baik, belakang bukan main lagi.. esk.. huhu

cik ika said...

era :tahu tak pe...

cik ika said...

PM : sume nk rhsie sgt an..

fiQ'Ra said...

ermm, mungkin dia ada alasan dia sndiri.. :) itu yg dia rahsia.. tak semua prkara kita patut tahu kan :)

ILA HonEyBuNNy said...

sabar ika...

xsuka juga kawan macam neh...

ada kawan ila cm tu...tapi ila jenis xmau amk kisah..buat xtau ja..ehhehe

Diyana Ali said...

bersabar, asalkan kita jangan macam tu :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ops..bukan akak kan..hehe..

cik ika said...

fiqra : i noe dear..:)

cik ika said...

ila : sme la kite ye..

cik ika said...

diyana : yup..setuju!!

cik ika said...

sis yui : noy u sis..love u lar..hehehhe