Bila bosannn, kesengalan mula terserlah...anak sapo lar ni..

SERIUS..ika bosan..ika sunyi..tapi..alhamdulillah ika ade kawan blogger yg buat ika ketawa terbahak-bahak sorang...

no FACEBOOK, hp ika sunyi dari bunyi beep,beep dari notification fb..but now, bila tengok kawan-kawan ika buka fb dlm kelas, dlm bilik..arghh.meronta-ronta dlm hati ni nak juga buka..tapi try to be cooll...nak update status,nak serang wall orang terutamanya wall Mr AR..

chill ika chill ika..


so bila ika bosan mulalah buat bukan-bukan...seperti ni..

V
V
V
V
V
V
V

hujan oh hujan..turunlah hujan..kita ambik gambar same2

*saya.pantang.jumpa.cermin



cuba korang teka dimanakah gambar ika ni diamek..pantang nampak cermin besaq tambah pulak payung tu warna PINK n PURPLE..i liike it !!

so..memang kena sengal dgn kawan ika jugak time tu..


p/s: boleh tak ika ativekan balik fb ika....

16 comments:

Pendamba Mawar said...

da tak betul ini budak...

Berkungfu je

Woofer Storm said...

kat surau ke??heeheee

Nurul Iman Rosman said...

hehe,

biase la tu. kalau dah bosan sangat, camera lah jadi mangse tatapan muke kite ~ :D

cik ika said...

PM yg aja..hehhehe

cik ika said...

woofer : wah..manyak pndai..

cik ika said...

iman : taw ta pe..hehhee

nuyui a.k.a miss YUI said...

sbr ea syg..cool!!

hehe,cntik payung tu..

Penggemar Coklat said...

macam di surau je ni..hehe

jgnla aktfkan fb tu, membazir je..

<=pernah mengalami tp berjaya atasi juga ;p

Ardini Humaira said...

ololooo comelnye duk bawah payung :)

Fadzli Amir said...

Salam kenal...
hehehe...tak masjid, surau....kat situ pun jadik....anak sapo lar ni...

cik ika said...

sis yui : pink taw..heheh

cik ika said...

ardina : malunye..heheh

cik ika said...

pengemar coklat : ala...huhu

cik ika said...

fadzli : sungguh hebat..heheh

ILA HonEyBuNNy said...

comeiii..

nak pinjam payung tu..nak bergambar..ehhehe

cik ika said...

ia : buleh2..hehhe