Hatiku dicuri lagi.. TIDAKKK.....

"Jatuh cinta lagi, lagi-lagi ku jatuh cinta.. aku jatuh cinta pada setiap....."

oh tidak,,hatiku telah dicuri lagi..kenapa kini hatiku berdebar-debar..malam tadi tak tidur lena memikirkanmu..mimpikan dirimu..kenapa kau buat aku jayuh cinta padamu...sedangkan hatiku ini telah diambil oleh Mr AR...how could you kejam padaku..


sekarang ni ika tak sabar menanti utk berdepan dgn dia.serius tidur malam ika asyik terganggudgn kehadiran wajahmu..

KEJAM !!


*pantang sungguh ika tengok lelaki yg ego lagi-lagi kedekut memberi senyuman tetiba tersenyum..serius cair beb !!


V
V
V
V
V
V


YONG HWA CN BLUE






sekarang ika tak sabar nak balik dr kelas nak berjumpa dgn dia..

*jangan marah ye

now ika in mood layan drama korea HEARTSTRING..tak sabar nak tunggu ending story dia..selagi tak habis drama tu, tidur ika asyik bermimpikan dia je..

and yang paling penting tolong jgn bagitahu Mr AR hati ika dicuri lagi..dia dah letih nak bersaing dgn mereka yg telah buat cair ni..nak tahu ? cuba KLIK

*maaf kalau tak terpilih..lepas nie cuba lagi ye utk buat ika cair...hak3..



p/s: tak sabar nak dating dgn dia..so lepas puas habis dating dgn dia, baru ika datang terjah belog korang...

48 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha..mcm2..akk suka my girl!!

cik ika said...

hero my girl uh ika pnye gk,,hehehhe

diana said...

betul2 angau dah ni..heheheh

WuMing said...

Trima kasih follow Blog saya..

Dah follow sini lama dah...

:)

Ungu Violet said...

kehkehkehh...ikot dating skali bleh...hihi

Nyamuk Terbang said...

fewiit
nsb NT mnat LEE MIN HO jer

Juliet_iRa~" said...

sukaaa yong hwa!

suka sgt dia dlm yong seo couple..

siap buat lagu khas tu..:D

nurul diana said...

hikhik , hensem kot laki kt gmbr tuuu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

owh ai suker yong oppa (oppa plak ngeee) since dia join yongseo WGM....mmg blh jd prince charming gituew

Pendamba Mawar said...

this is cn blue.. suka tengok dia dalam WGM

robowtasmara said...

omg heartstrings!! sangat bez, tapi baru sampai episod 6 tengok, more to come~! <3

Rtp Farra Arisha said...

korea guy seems cool ;)

Ezad Skytech said...

hee...demam drama Korea ye...:)

kim heeruul said...

amboi2..

cik ika said...

diana : angau sungguh ni..

cik ika said...

wuming : tq dear..

cik ika said...

ungu violet : oh tidak..sibuk je..hahahah

cik ika said...

juliet : ini bikin gua jeles ni..hahahhaha

cik ika said...

nurul diana : hensem kn2

cik ika said...

lady : hensem kn3

cik ika said...

PM : ta sgka minat korea gak ea

cik ika said...

robotasmara : smela..bwu episod 6 gk nie

cik ika said...

farra : setuju..hehhee

cik ika said...

farra : setuju..hehhee

cik ika said...

ezad : hahahha..taw ta pe

cik ika said...

kim : :P

budak penjara said...

ramai sangat retis korea skang smpai ak mls nk tau nma2 diorang..yg ak kenal dulu iaitu gong chang..haha

cik ika said...

budak penjara : gong chang..cmne pnh je ak dgr..heheh

Woofer Storm said...

kenap mesti dia??sy tak cukup sepet ka?kecewa^^ heheeee

Mrs. Lady's Stylo said...

Salam buat semua stylo ladies di sini! :)

Khas buat PENCINTA HANDBAGS!
Koleksi yg menarik & stylo serta tips2 berguna.

Kunjungi kami di http://mrsladysstylo.blogspot.com/

TQVM! :)

fiQ'Ra said...

haha.. ika sama mcm adk mas.. pencinta korea.. sungguh tak paham :D

Rashid said...

ika .. :)

Memang senyuman itu boleh cairkan hati. Hari marah jadi tenang ..

yen(toka ziizokukuto) said...

heyy,,,curang ngan adik ea,,heheh

RinsyaRyc said...

eheherr.... cn blue ek?

<----Makwe Kim hyun Joong >_<

era kecik said...

wah! nak dating ngn dia ek?! harap impian tu tercapai.. hehehe :D

ILA HonEyBuNNy said...

hehehhehe..ingatkan jatuh cinta dgn sapa tadi...kekekke

ewahhh..sakan datink tu..ehheh

Aida Azryn said...

aida baru pas download dram korea HEARTSTRING.. ;D

cik ika said...

woofer storm : next tyme cube lg keyh..hahahha

cik ika said...

lady : i will..:)

cik ika said...

mas : ley jd geng adik mas ni..heheheh

cik ika said...

rashid : taw ta pe...

cik ika said...

yen : hahhaha..curang gn Mr AR..:P

cik ika said...

risya : ika bini kim hyun jong..hahaha

cik ika said...

era : arap msin la mulut era..hehehe

cik ika said...

ila : suspen an2

cik ika said...

aida : jgn jatuh cinta sme lee sin..hehehe

Nelly The Strange said...

ingtkan ika curang !!!
hahahaha

cik ika said...

nelly : aish..ika bek aw..hehehhe