Kerap Kali Sakit Kepala a.k.a MIGRAIN...

ada tak yg rindukn ika..ika kalau dah layan drama korea ni memang selagi tak tahu endingnye memang tak boleh tidur malam lar.tambah pulak heronye telah mencurik hati ika..tapi..






hari ni ika memang tak study memandangkan tetibe kepala ika sakit..ika kan kerap kali sakit kepala..dalam sebulan paling kurang pu mesti kena sekali..kadang-kadang kalau STRESS/TENSION pun mesti naik kepala sakitnya..tak pun menangis kaw-kaw pun at the end confirm sakit kepala..

MENGAPA ye??

Mr AR da banyak kali bebel suruh pergi cek kat hospital.tapi bagi ika sakit kepala,pening-pening tak payah sampai nak pergi hospital.tambahan pulak ika ni memang liat nak pergi hospital..

ika risau juga, takutlah pape yg jadi..paling teruk kalau dah sampai tahap berdenyut-denyut kat mata, hidung.pastu rasa mual-mual nak muntah.memang SAKIT giler..rasa macam nak..errr....baru Allah tunjuk sakit sikit kan..bila migrain ika nie datang, memang kerja ika tak jalan je..



dulu kalau sakit migrain datang, ika makan panadol terus tidur..tapi sekarang ni ika cuba elakkan makan panadol,sebab tak elok makan panadol selalu ni..cume sekarang lepas bangun tidur still tak hilang lagi..ermm..


doakan ika tak de pape la ye..thanx korang..
nanti ika terjah blog korang..

p/s : tinggal lagi 1 episod je...sarangheayo YONGHWA..

23 comments:

Nelly The Strange said...

hope ika sihat2 selalu !
:)

Nizam Ijam said...

cukupkan tdor....

yen(toka ziizokukuto) said...

kak,,jaga diri lek lok,,semoga cepat sihat,,aammmiinn

fae jamal said...

ika, if da smpai tahap mcm tuh better pergi check hospital...kita taktau ape yg sakit kat dlm tuh..

Pendamba Mawar said...

semoga cepat smbuh..

Siti NuruL Ain said...

better p cek ika.. kesihatan tu kan penting..apa guna duit byk tapi tak sihat kan?

but sakit tuh penghapus dosa.. sabar..;)

p/s:take care..

cik ika said...

nelly : amin..tq dear..

cik ika said...

nizam : da tlebih tdow ni..

cik ika said...

yen : amin..

cik ika said...

fae : tkut a jpe doctor..

cik ika said...

PM : amin..

cik ika said...

ain : insyaallah..tq sygs.

ILA HonEyBuNNy said...

jaga dri baik2 ye ika...

cuba la cek....baru tahu n xrisau sgt...;-)

RinsyaRyc said...

Jangan mkan penadol selalu tau... cek kat doktor, jaga kesihatan..

ainol akasyah said...

migrain sangat bahaya..hati2

Pizza Dari Dapur Masterchef Yang Menyelerakan Oi

TwIstiEs*meSti Mau* said...

aku cabut jugak kepala aku nnti...haha

cik ika said...

ila : tkut nk jumpa doktor..huhu

cik ika said...

risya : ika ta mam pu sll..huhu

cik ika said...

ainul :ok dear.

cik ika said...

twisties : jgn cbut kpale ika sudah..heheh

aiEz said...

jaga kesihatan ye ika,kalau sakit tu sesekali kena pergi check doc jugak...okeh?

cik ika said...

aiez : takut nk jumpa doktor..

kim heeruul said...

hope lu okay2 ... amin . =)